Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34343 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

lassan öszekuporgatom a 105sömet .. akor elég jóáron kapnál tülem 1 komplett sorat(2x estem vele kb1500 kili van bene) 2/8 ast .... csak a 105mhöz (3/9) csak némezországban van rendes fékkarváltó :(

ezt beszéljük meg priviben!küldj képet lécci mert fontos!és amikor estél nem károsodott semmi?mármint a karon kívül

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

csak a 105mhöz (3/9) csak némezországban van rendes fékkarváltó :(

Ezt hogy érted?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
lassan öszekuporgatom a 105sömet .. akor elég jóáron kapnál tülem 1 komplett sorat(2x estem vele kb1500 kili van bene) 2/8 ast .... csak a 105mhöz (3/9) csak némezországban van rendes fékkarváltó :(

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
és drága egy ilyen?énis fékváltókarban gondolkodom de nem akarok sorát venni mert 8as nekem elég a 7 is

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Létezik olyan fékváltókar ami 2x7-es 300EX szettel kompatibilis?

Használt rsx, már nem gyártják.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Létezik olyan fékváltókar ami 2x7-es 300EX szettel kompatibilis?

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Sziasztok!

Az új shimano integrált hajtómûvek közül melyiket próbáltátok ?
Tényleg nagyon rosszak ?
(Négyszögtengelyhez keresnék hajtómûvet de nemigen van már :()
Tracer Durabi 500 hajtómûvel kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Na úgy tûnik az a gond hogy az alsó csészében vannak benyomódások. Szóval kéne új kormánycsapi, valami tartós. Viszont nem terhelném itt tovább a társaságot. Aki tud ötletet mit hol az jöjjön ide:

http://forum.bikemag...hread.php?t=222

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Persze mivel nem értek hozzá lehet valami alapvetõt szúrok/szurtam el.(túl/kevéssé húzok/húztam meg valamit)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Hát a stucni kicsit rozsdásodik valóban, de nem látom még az összefüggést miért ropogna. Mert a stucni az a villába megy ugye és a dió(?) szorítja hozzá a a villa belsõ falához és onnantól a villa és a stucni nem mozog egymáshoz képest.

Vagy másra gondoltál?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
szerintem berohadt egy picit nem?milyen stucni?ha nem valami nagy szám akkor csiszolópapír meg egy vékony réteg zsír az én országútimnak is mindig ez a baja...
a diót meg drótkefézd meg

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
A régi bicómmal(menetes villa) közben adódott egy kis gond.
Az a gond hogy a kormány nem középen "akad be", hanem most már kb 10fokonként, csak épp középen nem. Szétszedtem, de nem láttam semmi különöset. És azt se nagyon derûlt ki számomra hogy az egyenesbe való beakadást mi valósítja meg. Valaki el tudná mondani hogy mûködik normálisan és most mi a baja?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Akkor az pont jó lesz.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Igen az c-t 60.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Na ma elmentem és lemértem egy 60as capellát és 57,5smes a felsõcsöve. Szóval már rendeltem volna meg a bikelandnál 18ért erre nézem hogy 25e már. Sajna 1 nappal lemaradtam:(

És a nyeregcsõ? Tényleg a tetejéig 60?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Köszi!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
nálunk a boltban 10ezer felet picivel holnap megtom mondani a kódszámát is vasárnap tekertem rajta 25 kilcsit tök jó csak szerintem engem nem birna hosszú távon de én elég sulyos vok

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Na ma elmentem és lemértem egy 60as capellát és 57,5smes a felsõcsöve. Szóval már rendeltem volna meg a bikelandnál 18ért erre nézem hogy 25e már. Sajna 1 nappal lemaradtam:(

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Stucni magasabb vagy alacsonyabb lesz, attól függ hogyan teszed fel.

A nagyobb átmérõ nagyobb merevséget ad.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
Hát igen logikus hogy 60as kéne, csak érdekes hogy 54-56-58-60as méret van csak és a legnagyobb az 57esnek felel meg. Meg aztán tényleg soknak hangzik a 60as elsõre. De holnap megpróbálok valahol lemérni egyett:)

És ha már így belejöttem a kérdésekbe:

A 17fokos stucni annyit jelent hogy kicsit alacsonyabban lesz a kormány a 6fokoshoz képest?

És az Oversize kormány stucni miért jóbb/rosszabb?