egyébként számos közröhej van még, plö uvex országútis sisakok, nekem sikerült kiválasztanom egy olyat, ami itthon nicns az árlistában de a katalógusban van. Írtam a neuzernek, ahonnan 3 nap múlva írtak vissza h tudnak 22ért 3 hét szállítási idõvel. Németországból 17-ért szállítással együtt szerdára ideér...
Hogy a barátnõm Shimano cipõ beszerzésérõl ne is beszéljünk. Kb egy hónapja lett megrendelve a cipõ, azóta szegény boltos srácokat nyaggatom, hogy mi van a cipõvel, miért nincs még mindíg itt. 38as méret, tehát semmi extra, csak egy hagyományos nõi méretû országúti cipõ, közepes árkategóriában 29ezer forintért (sajnos ez a közepes árkategória, emlékszem én az SHR-111es cipõmet amit azóta is használok 16ezer forintért vettem régen, akkor az volt a 3.legjobb modell)
1. Miért nem tartanak a nagykerek legalább egy kis darabszámot mindegyik cipõbõl, vagy legalább a közkedveltebb méretekbõl..
2. Ha elfogy a készlet és látják, hogy na bumm, már csak 1 darab van az adott méretbõl, miért nem rendelnek után mielõtt kifogyna?
3. Mi a túró tart 3 hónapig a nagykernek egy cipõ beszerzésén, Németországból készletbõl megvehettem volna azt is.. ok, hogy össze kell várniuk több megrendelést, na de könyörgöm így mûködik egy nagyker?
4.A kommunikáció meg egyenesen siralmas. Nem lehet elérni õket, ha meg igen, akkor leráznak, hogy úton van.
Sajnos ez kishazánk :bell:
Na bocs ha OFF voltam, bár országútis vonatkozása is volt