mindenesetre olyan kátyúkat kibírt aminél majdnem letörött a csuklóm. igaz csak 55kiló vagyok de szerintem nagyobb ember alatt is simán bírja.
városba, szar útra tökéletes.
viszont nehéz.
(2milis dt-vel van fûzve nekem)
Sziasztok!
Bárkinek tapasztalata, infója a következõ felnikrõl? :
-Vuelta airline széria
-Mavix cxp 22(32küllõ)
-Ritchey aero ocr pro (28küllõ)
Hogy legyen támpont: cél egy strapa kerékszett összeállítása városba(annak minden hátrányával) nem versenyzésre 75kgra. Mavicom és ritchey-m van soha nem használva csak nem tudom hogy beépítsem és lesz ami lesz alapon "tesztelem" vagy eladom szép megkímélt állapotukban és veszek mondjuk airline-t mert az állítólag elég erõs .
Köszi mindenkinek és jóéjt.
Sziasztok!
Bárkinek tapasztalata, infója a következõ felnikrõl? :
-Vuelta airline széria
-Mavix cxp 22(32küllõ)
-Ritchey aero ocr pro (28küllõ)
Hogy legyen támpont: cél egy strapa kerékszett összeállítása városba(annak minden hátrányával) nem versenyzésre 75kgra. Mavicom és ritchey-m van soha nem használva csak nem tudom hogy beépítsem és lesz ami lesz alapon "tesztelem" vagy eladom szép megkímélt állapotukban és veszek mondjuk airline-t mert az állítólag elég erõs .
Köszi mindenkinek és jóéjt.
Kösz mindenkinek a tanácsot, azt hiszem szingósat fogok venni.
ave-nak igaza van gyorsabb szerelni a szingost mint a peremest... illetve a tufonak ugye ott van az okos kis Peremes szingoja amit sokan használnak... + defektáló lötyi(na ez is egy külön story)
Versenyen meg jó mezõnyben
Sprinten-Gyorson ha defektelsz úgyis mindegy már a dolog
Középtávon jófutással még simán hozható(Szigetmonostor-Benõcs Zoli)
Hosszún meg nem ráérsz? 5óra bringában az a 2 perc....
Kereket készülök venni, de nem tudom eldönteni, hogy szingós vagy peremes legyen. Szerintetek? Szívem szerint szingósat vennék, egyrészt még sosem volt szingós kerekem, másrészról tartok egy kicsit a nehezebb szervízelhetõségtõl, defekttõl, na meg a kátyúkkal teletûzdelt jó magyar utaktól. Még annyit, hogy triatlon versenyre használnám fõleg a kereket. Ebbõl kifolyólag célszerû lenne a peremes, mert az az út mellett javítható. Másrészrõl viszont karbonfelni lenne a kerék, amibõl ha peremeset vennék nem tudnám tönkrevágni egy út mellett sbtében elkezdett barmolással? Lepattan belõle elreped stb stb.. emiatt hajlok a szingó felé. Max ha versenyen defekt ér, feladom..
Lenne egy kérdésem. A hajtómûvem 53-39-es. Míg 50-39-30-as volt, könnyebben váltott. Egy Campa Mirage teszi a dolgát, igaz hivatalosan 52 fogig viszi... Mostanság viszont nagyon küszködik. A kérdés, ha felteszek egy jobb váltót könnyebben fogja pakolni, vagy akkor is szenvedni fog a 14 fog különbség miatt, esetleg egy kicsit javít a dolgon?
Van valakinek ilyen térû tapasztalata??
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tessék, ez van kéznél, nagyjából oldalról van:
http://www.speedshar...p?id=C275B68213
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szerintem jó méret, az elsõ kerék "kockaköves" hangulatot kölcsönöz a bringának.
Egy fotot tudsz mutatni a bringarol, oldalrol? Tenyleg kivi vagyok.