szerintem is ugy mukodik nagyjabol ahogy remhorcsog irja
a 44-22 ugyanolyan attetel mint a 36-18. mindketto 2:1
44-22 annyiból szerencsésebb, hogy hosszabb részen fekszik a lánc a lánckerékre igy kisebb a stressz.
szerintem is ugy mukodik nagyjabol ahogy remhorcsog irja
a 44-22 ugyanolyan attetel mint a 36-18. mindketto 2:1
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt hogy érted pontosan? Milyenek léteznek, vagy, hogy milyen kombináció mit erdményez?
Valo igaz, azt nem mondja, hogy mekkora gumiba erti ezt a nyomast.
Tudtok ajánlani valami oldalt, ahol össze vannak foglalva az országúti áttételek?
Ja nem tudtam, hogy a CS egyezményesen a számomra nem ismert Cycle Sportot jelenti. Így azt hittem, hogy a Vittoria Evo CS gumira gondolsz, és hogy abban van 6 bar:)
Mondjuk az, hogy Boonen 6-6,5 bart használt az még sokat nem jelent, mert tudni kéne mekkora gumiban. Mert minél nagyobb annál kevesebb nyomás kell bele.
Egy pici van, két szezont már belehajtottam.
En a valtora tippelnek, bar meg kell hagyni eleg nehez ezt elkepzelni, leven a lanc csak felul feszes, tehat a lancvonal kevesse teritheti el a valtot.
Holtjateka van erzesre?
He?
Idecopyzom megegyszer: "Boonent kerdeztek Rondee kapcsan a CS-ben."
CS = Cycle Sport
Országuti bicajommal lenne problémám, elöl a kistányéron/34/ van a lánc belövöm a hátsóváltót remekül vált/9speed 11-23/, azonban ha elöl a nagytányérra/50/ váltok akkor szinte minden fogaskeréken hátul rossz lesz a pozició.
Ha finomállítóval állítok rajta megint jól mûködik, de ha kistányérra teszem kezdõdik elõröl a dolog!
Bovdent kicseréltem a bovdenházak nincsenek megtörve, új fogaskoszorú- lánc van a masinán, a váltó nincs elgörbülve szemre jó!
Szerintem vagy a hátsóváltó lehet a ludas, vagy a fékváltókar./mindkettõ 105 ös széria/
Szerintetek?
RAUH-Welt
B E G R I F F