Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Moser létezett Sachs felszereltséggel?
link
Nekem kicsit kamunak tûnik, a matricák sem valami meggyõzõek..
:confused:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Azt szeretném megtudni h ennek a váznak mi a neve és mikor gyártották, ...

Puch Clubman, 1980 körüli. Túrabicaj eredetileg.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
otthoni szereleshez jo az. mi is csinaltunk anno valami talalt aceldarabbol meg egy regi lancbol. semmi gond

de amikor a muhelyben dolgoztam es napi 4-5 fogkoszorut csereltem, akkor nem bantam volna ha egy jobb minosegu lancoskulcs van keznel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

ha hasznaltal mar jo gyenge minosegu ipari hulladek kategoriasat akkor tudod hogy mennyire idegesito amikor hajladozik ossze-vissza meg lecsuszik a fogrol es lesarkalod a butykeidet.

Megmondom õszintén, hogy én egy fadarabból és egy leszedett láncból és 2 szegbõl csináltam magamnak 12 Ft anyagköltséggel, 4 perc idõráfordítással egyet és még soha nem volt vele gondom, persze ügyesen kell használni. Nem hajladozik semmi, mert a fogak szépen belemélyednek a fába, ami prímán ellentart.
Állítom, hogy minimum fele olyan jó, mint a Campa, ebbõl kifolyólag az kb 24 Ft-ot ér, +8 perc munkabér. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hát azért az már mindennek a teteje, hogy az a lánckerék ellentartó szerszám, ami áll 10 db láncszembõl, meg egy fémlapból az 120 euro, a láncbontó pl meg 100 euro. Gondolom gyémántberakásosak, de minimum ezüstbõl vannak. :)

lancoskulcsnak hivjak. ha hasznaltal mar jo gyenge minosegu ipari hulladek kategoriasat akkor tudod hogy mennyire idegesito amikor hajladozik ossze-vissza meg lecsuszik a fogrol es lesarkalod a butykeidet.

persze ettol fuggetlenul meg tul van arazva, de vegulis minden tul van ami campagnolo, miert pont a szerszam ne lenne?

ha jo minosegu [gyanitom kovacsolt acel, elettartam garanciaval stb] akkor egy jol meno bolt siman benevezhet ra. nem otthoni hasznalatra lett tervezve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Faq

Faq

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Puch valamiFeltöltött kép és az biztos hogy Ausztriában gyártottákFeltöltött kép

azt eltudom olvasni h puch :D de a fantázia nevére gondoltam azért köszönöm

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

eredeti campa szerszámokat pedig itt tudsz nézni,
link:

http://www.bikestore...ath/100_559_660

Hát azért az már mindennek a teteje, hogy az a lánckerék ellentartó szerszám, ami áll 10 db láncszembõl, meg egy fémlapból az 120 euro, a láncbontó pl meg 100 euro. Gondolom gyémántberakásosak, de minimum ezüstbõl vannak. :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Azt szeretném megtudni h ennek a váznak mi a neve és mikor gyártották, ha valaki tudja elõre is köszönöm a segítségét!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Puch valamiFeltöltött kép és az biztos hogy Ausztriában gyártottákFeltöltött kép

Faq

Faq

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Azt szeretném megtudni h ennek a váznak mi a neve és mikor gyártották, ha valaki tudja elõre is köszönöm a segítségét!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Big30,
Koszi ez jonak tunik.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mavic betegseg

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Aki használ/használt már Mavic Aksium Race kerékszettet annak szól a kérdés:
Nektek is csattog a szabadonfutó ha rázós úton mentek, vagy átmentek egy repedésen az úton? 100 hogy a szabadonfutó lötyög a helyén. Normális ez?
Kereket kiszedve gyönyörûen forog, reteszel meg semmi baja, talán picit kotyog a helyén, épp hogy észrevehetõ.
Elég zavazó egyébként, de a használatot nem befolyásolja.
Köszi a választ OZ.

Én Mavic Cosmic Elite-et használok, és én is tapasztaltam hasonlót, de nemtudom a probléma okát. De ezekszerint nem egyedi....

MagicOZ

MagicOZ

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!

Aki használ/használt már Mavic Aksium Race kerékszettet annak szól a kérdés:
Nektek is csattog a szabadonfutó ha rázós úton mentek, vagy átmentek egy repedésen az úton? 100 hogy a szabadonfutó lötyög a helyén. Normális ez?
Kereket kiszedve gyönyörûen forog, reteszel meg semmi baja, talán picit kotyog a helyén, épp hogy észrevehetõ.
Elég zavazó egyébként, de a használatot nem befolyásolja.
Köszi a választ OZ.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lol ezt elfelejtettem pedig en is a BBB-nek dologozok :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ave találtam neked szerszámot!

BBB BTL-38
KOmpatibilis shimanoval, campával, truvativ al, race face al.
Van hozzá hosszú imbusz kulcs is.
Fogy ára: 7676 huf
Bármelyik bbb terméket forgalmazó boltban lehet kapni, /valószínû csak megrendelésre/
Ha esetleg mégsem ezt választod, mindenképp olyan csapágyszerszámot vegyél amely a csapágy teljes felületére felül, és nemcsak 3/4 részéig, mivel az utóbbi szerszámok elkenik a csapágy rovátkáit.
link:
http://pacificcycles...=1019&Itemid=58

eredeti campa szerszámokat pedig itt tudsz nézni,
link:

http://www.bikestore...ath/100_559_660

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ilyet sztem otthon nem lehet kapni, de valami hasonlot biztosan

Feltöltött kép

csak arra mondom hogy ha nezegetsz bringas szerszamgyarto cegeket valoszinuleg lesz ilyesmijuk

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

azt ugye vagod hogy a campa szerszamok uber dragak? azon kivul h ogy kishazankban kotve hiszem hogy barki tart belole keszletet. legalabbis meg lennek lepodve ha igen.

valamint ugy remlik hogy a mono cseszeket a shimano fele szerszammal is be lehet tenni. ami viszont fillerekbe kerul. hosszu vastag imbuszt is lehet venni egyeb markajut.

nem lesz belegravirozva hogy campagnolo de ugyanugy megcsinalja a melot es toredekebe kerul.

Nem Campa feliratut keresek, hanem Campahoz valot. Azt tudom, hogy az eredeti jo draga, mert pl. 11-es lancszerszam egyelore nincs mas, csak az origi, es az kb. 30e, asszem.
A cseszebehajtonal ez jo hir, hogy a Shimano is jo, koszi, azt nem nehez szerezni. Imbuszt meg megprobalom valami szerszamboltban majd.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt ugye vagod hogy a campa szerszamok uber dragak? azon kivul h ogy kishazankban kotve hiszem hogy barki tart belole keszletet. legalabbis meg lennek lepodve ha igen.

valamint ugy remlik hogy a mono cseszeket a shimano fele szerszammal is be lehet tenni. ami viszont fillerekbe kerul. hosszu vastag imbuszt is lehet venni egyeb markajut.

nem lesz belegravirozva hogy campagnolo de ugyanugy megcsinalja a melot es toredekebe kerul.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Campa Ultra Torque szerszamokat hol lehet beszerezni keszletrol?
(A csapagycsesze behajto illetve a ket hajtokart osszefogo hosszu vastag imbusz)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ave: a cycle sportot hol veszed?

Elofizettem, meg 1994-ben. Akkor ez meg eleg nehez volt, ma mar online megy:
http://www.magazines...&promcode=icscf