TT-bringákon szokták elõre dölteni a nyerget de azt is csak ilyen 1-3 fokkal
de mellesleg azon a nyeregtartón nem is lehet állítani (vagy nem jól látom)

166cm vagyok
A nyerget vízszintere kell állítani. Ha a fék eddig mûködött, nem kell kicserélni, az viszont nem normális, hogy így lóg a lánc.
Hogy lenne ideálisabb a nyereg?
Akkor az elsõ villán sincs semmi mi? Még a középcsapágyház alját érdemes megnézni, hátha ott van jelzés.
Egyébként engem ez a váz nagyon emlékeztet egy Dancelli-re. A muffok formája, a geometria. pl ilyesmire(de nem teljesen olyan):
http://www.cicli-ber...ib_bikes50.html
De lehet akár ettõl még teljesen más is.
A kérdés inkább az, hogy neked nem nagy a váz? Gondolom nem így van a nyereg beállítva(szögébõl ítélve).
A hátsó villa tövében volt valami jel (egy nyitott madárszárnyra hasonlító), de ami nem króm az olyan fekete rajta, hogy nem tudtam se rendesen látni, se lefotózni.
A többi kérdés rengeteg, mert abszolút kezdõnek számítok a kerékpározás ilyen mélységeiben. Úgy indult hogy 23-as gumikat lecseréltettük 32-esre, mert nekem munkába járni és városi közlekedésre kell, a tesóm aki elõttem használta 2 évig futárként ezt a kerékpárt, azt mondta nekem az jobb lesz. A fékpofáim teljesen le vannak kopva ezt érzem is, így ma elvittem hogy tegyenek rá újat(mert aki a kereket intézte bicikliszerelõ szerint ez a fékpofa jó). A hölgy azt mondta szerinte az nem lesz jó, mert ez a fékkar nem is ehhez a fékhez van így nem mûködne rendesen. De akkor eddig hogy mûködött kifogástalanul? Nem értem.Sokat kell még ehhez tanulnom a kerékpárokról de igyekszem![]()
Szeretném eredeti állapotba hozni majd a kerékpárt szép lassan ehhez kapcsolódoan lenne majd sok sok kérdésem...
szeretnék majd kiokosodni amennyire csak tõlem telik
Jöhet a többi kérdés nyugodtan, a márkája nehéz ügy lesz.
Talán akinek volt ilyen felismeri, de kicsi az esély. A villa vállán nincs valami jelzés?
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem. Megörököltem ezt a kerékpárt, és hát beleszerettem és sokmindent szeretnék vele. Szeretném kideríteni milyen is lehetett, illetve már azzal is el tudnék indulni valamerre, reményeim szerint, ha kiderülne milyen gyártmány. Azt mondta akitõl örököltem(õ is valakitõl vette már krómra színezve, ami alól kezd átsejleni valami felirat, de még esélytelen a megfejtésre) hogy 1986-os versenybiciklinek készült. De a nevérõl fogalma sincs. Csináltam pár képet amik eléggé nem sikerültek de talán valaki tud valamit mondani ami segít. Aztán persze millió más kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban de most még nem zúdítanám rátok.
Remélem van aki szívesen segít, elõre is köszönök minden infót!
http://picasaweb.goo...iLora/Szekerem#
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni...bármily' meglepõ is
Szóval a volt barátom szeretette meg velem a bicajozást, de ellopták a bringám...és mivel õ már csak "volt", így nem igazán tudok kihez fordulni. Ezt néztem ki magamnak:
http://www.vatera.hu..._146235688.html
A kérdésem, hogy a kormányt relatíve egyszerûen le tudom cserélni, vagy tegyek le róla, hogy tudok hozzá (17 éves csepel bringához) venni "normális" kormányt.
Mivel az eladó csütörtökön jön Pestre, ezért nagyon hálás lennék a minél elõbbi válaszért.
Köszi
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni...bármily' meglepõ is
Szóval a volt barátom szeretette meg velem a bicajozást, de ellopták a bringám...és mivel õ már csak "volt", így nem igazán tudok kihez fordulni. Ezt néztem ki magamnak:
http://www.vatera.hu..._146235688.html
A kérdésem, hogy a kormányt relatíve egyszerûen le tudom cserélni, vagy tegyek le róla, hogy tudok hozzá (17 éves csepel bringához) venni "normális" kormányt.
Mivel az eladó csütörtökön jön Pestre, ezért nagyon hálás lennék a minél elõbbi válaszért.
Köszi
megtortent. fekete 10sebesseges 105. boldog vagyok vele, nem tervezem cserelni. nalam az orszaguti csak masodlagos bringa, szl nincs szuksegem ennel jobbra
RAUH-Welt
B E G R I F F
ami nalam nem jon be a campanal az a fekvaltokar alakja es a lefele valto kar.
nekem sokkal kenyelmesebb a shimano fele fogas, a campa tetejen ahova tamaszkodsz az tul szeles es lapos. a shimano valahogy jobban a kezemhez idomul. plusz nekem a huvejkujjas valtas sem az igazi.
nem mondom azt hogy jobb vagy rosszabb, de nalam ez igy jott ki, igy nem volt kerdes hogy amikor osszeraktam a gepet mi lesz rajta [105]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én személy szerint meg vagyok elégedve a Campa cuccokkal. Jól teszik a dolgukat. Pesze ha a kapacitásánal nagyobb fogat kell ugrálgatnia, mint esetemben, akkor ne várjunk sokat....
A Chorusnál nem zavaró a fékváltókar belsõ oldalán a kis kiálló váltókar?