Na akkor majd jól kipróbálom. A fékhatás milyen, lassít rendesen?
Ennyiért, ha jól fog, veszek egy szatyorral.

Köszi, közben megnéztem a Merida honlapot és meglepve látom, hogy van a Road Ride vonal, meg a Road Race (hosszabb felsõcsõvel, rövidebb homlokcsõvel) és mind a kettõben van 880, 901 stb., eddig azt hittem, hogy a 880, 901, 903 vázaknak van a túrázósabb geometriája és attól felfele meg a sportosabb.
kiskubai, ha már itt vagy, nem tudod, hogy a Merida 880-nak ugyanaz a geometriája, mint a 901/903-nak, és hogy a villát leszámítva, megegyezik-e a váz?
ifi sor 15-ös, elég az oda. Nem fogják lézerrel mérni hogy hány mm-t tekersz egy pedálfordulattal (gondolom...)
Hol tudnék 16-os fogaskerékkel kezdõdõ 8-as kazettás sort szerezni?
Sehol. Max összerakhatsz egyet. De az is kérdés, hogy befér-e a vázba. Inkább a hajtómû lánckerekeivel játssz, hogy megfelelj a szabályoknak.Hol tudnék 16-os fogaskerékkel kezdõdõ 8-as kazettás sort szerezni?
A sebesség mindent megold.
Hol tudnék 16-os fogaskerékkel kezdõdõ 8-as kazettás sort szerezni?
Nekem is Sorával szerelt outim van és a nagyobb emelkedõkön bizony megszenvedek igaz nem vagyok egy hegyimenõ
Az 50-34-es hajtómûvel mennyivel lenne könnyebb?
Az 50-34-es hajtómûvel mennyivel lenne könnyebb?
Egy évig volt egy 880-asom (2005-ös, ha jól emlékszem). Semmi baj nem volt vele, a Sora szett OK, súlya rendben (ebben a kategóriában jó), a geometriát jónak éreztem (de persze nem vagyok egy versenyzõ...); fék, kerék korrekt; és még dögösen is nézett ki.
Ha kezdõ vagy és nem túl erõs, és hegymenetben is kell menned, akkor azt gondoljad meg, hogy bírni fogod-e az elöl 53/39-es hajtómûvet. Én csak emiatt cseréltem le a gépet - elõször egy tripla Tiagrás-ra, aztán 50/34-es compact hajtómûvesre. De mind Merida volt utána is, a márka szerintem nagyon jó, megbízhatsz benne.
A Dema-t nem ismerem, passz.