Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Most használok 7800-as duraace szettet ultegra sorral és Ultegra SL hajtómûvel. A downgrade után egy nagyonvegyes szett lenne, 2x9sebességes. Tiagra fékváltókarok, 5500-as 105-ös váltók és hajtómû.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
105-tiagra közt is óriási a különbség, márcsak a fokozatok száma miatt is
szerintem 105tel bõven el lehet itthon még veersenyezni is, persze aki megteheti az nyilván a csúcsszettet vegye

Mennyire lehet érezni a különbséget egy duraace-ultegra szett és egy tiagra-105 szett között? lehet hogy Downgrade lesz, anyagi megfontolásból...

Peti_78

Peti_78

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Van különbség természetesen egy Dura-Ace ill. egy Ultegra között. A kérdés csak az, hogy hajlandó vagy-e megfizetni az árát.
Én sok éven át használtam Ultegrát, tökéletesen mûködött, de van olyan szerencsém, hogy most Dura-Ace-t használhatok. Ég és föld a kettõ. Sokkal finomabb, precízebb az egész szerkezet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én eddig csak 105-ös szettet próbáltam/használok országútiban. Hibátlanul teszi a dolgát, pedig kezdõ országutis vagyok, szóval a váltással szoktak problémáim lenni (pl.: becsípi a váltókar a hosszú ujjas kesztyût, vagy fékezek az elsõ váltó használatakor) Nyilván nem tudom hasonlítani egy Dura Ace-hez, de a hajtómû nem kolbász, a váltókarok/váltók gyorsan váltanak, a kerékszettbe se sikerült még 8-ast tennem, pedig nem kerülgetem a kátyúkat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ez engem is érdekel, csak UltegraSL és 105 viszonylatban..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Mennyire lehet érezni a különbséget egy duraace-ultegra szett és egy tiagra-105 szett között? lehet hogy Downgrade lesz, anyagi megfontolásból...

progbalu

progbalu

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

http://www.matuzmaster.hu/

Köszönöm!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Szia!
Már csak azt kéne tudnom, h ki az a Matuz és hol érem el!
Köszönöm!

http://www.matuzmaster.hu/

progbalu

progbalu

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

matuznál guberálhatsz magadnak kb 2sör áráért

szerk: most látom h fvkar kell. az már nem két sör, de lehet abban is tudna segíteni, viszont nézd meg rendesen ha nála vásárolsz.

Szia!
Már csak azt kéne tudnom, h ki az a Matuz és hol érem el!
Köszönöm!

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Városba kimondottan jó az Oria, lakatolni, odaverni, nem félteni. :) Egy évig én is Mali Oria TT csövessel jártam - futármeló.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Én is szívesen olvasok edzéstervekrõl. Hol van ez a klub? Nem találom..

Tudod hol van a Stefi hamburgeres bódéja az egyházi sulival szemben?
Na ott tovább kell még menni két utcát észak felé, aztán a kék újságárusbódénál bekanyarodsz balra. Mész 3 utcát a piros-fehér zebráig, és ott rámész a jobboldali kerékpárútra.Azon elmész egészen a vasúti aluljáróig, aztán ha felértél elmész jobbra.Az az utca egyirányú, de a járda széles, meg amúgy is be lehet már menni szembõl bringával..:)
Na aztán abban elmész a körforgalomig, és abból kijössz az elsõ kihajtóban.Abban az utcában a bal oldalon van kb 300mm-re a Maestro Giovanni pizzéria, azzal szemben van egy kis szûk utca, kocsival be se lehet hajtani.
Oda bejössz, és megkeresed a jobb oldalon a lila kaput, azon átjössz, és jobbra lesz egy kis zöld acélajtó, de ki is van írva hogy Klub helyiség..
lejössz a lépcsõn és ott leszünk mi is....Utisoknak az elsõ pia ajándék..
ha nem találod, vagy eltévedtél hívj fel..;)

:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Itten: http://forum.bikemag....php?groupid=12

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Én is szívesen olvasok edzéstervekrõl. Hol van ez a klub? Nem találom..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor elindítottam egy új témát a klubban. Kiskubai, lépj be te is!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyszerubb igy:
http://maps.google.c...9,0.111494&z=14

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem messze a Janos hegy a legjobb. A Harmashatar se rossz, de sokkal rosszabb az aszfalt.

Edzesmodszerekrol szivesen olvasok itt de akar mashol is.

Tudnál egy útvonalat ajánlani esetleg? elég utcákat mondani, majd kitérképezem :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem messze a Janos hegy a legjobb. A Harmashatar se rossz, de sokkal rosszabb az aszfalt.

Edzesmodszerekrol szivesen olvasok itt de akar mashol is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én benne lennék, most fog beindulni nálam a szezon, és rendes felkészülést akarok. Azt akartam még kérdezni egy Pesti embertõl, hogy merre lehet arrafelé hegyen edzeni? valami hosszabb egyenletes emelkedésû emelkedõt keresek egyelõre, mivel van pest-kecskemét bérletem és itt nálunk az alföldön nem sok lehetõség van hegyre járni...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Arra gondoltam, hogy, bár nem egészen technikai téma, de mi lenne, ha beszélnénk itt különféle edzésmódszerekrõl, ki hogy készül versenyre stb. Vagy ha nem itt, akkor a nagyjából jelenleg teljesen értelmetlen "Tifosi" klubban nyitnánk egy témát. Hm?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja, durva, hogy miket elkérnek Aprón a fixikért.
Ez a Scattante nagyon szép, fõleg ennyiért!