Ezt rovidebb stucninak hivjak, ha jol sejtem?
Ritcheyben ismerek ilyeneket.

Nem, nem az enyém. Az enyém szebb lesz és nem ilyen régi.szép darab. saját?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziasztok!
Egy olyan vázam van, amire sajnos csak egy kulacs rögzíthetõ és kérdezni szeretném, hogy tudtok-e Debrecenben olyasvalakit javasolni, aki tudna abban segíteni, hogy még egy kulacsrögzítés létrehozzon a vázon?
Jah, alumónium vázról beszélünk.
Bitte danke ide írjatok: nemespet@msn.com
Köszi, üdv:
NPeTi
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nem akarom széttördelni a forumot a hülye kérdéseimmel, de észrevettem hogy azt a meridát amit belinkeltem (52-39) egy másik hajtómûvel is árulják amin 3 lánctányér található (50-39-30), és felmerült bennem a kérdés, hogy egy durva mászáshoz nem lenne szükség a harmadik tárcsára, vagy azért az országúti versenyeken nincsenek olyan kemény emelkedõk ,hogy ki legyen használva? Szóval a harmadik tárcsa, fölösleges súly vagy azért jó ha van? Mégegyszer köszi a segítséget mindenkinek!!!
Sziasztok!
Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy a mtb-rõl átváltok országútira. Kiválasztottam két kerékpárt ami a pénztárcámnak és az ízlésemnek is megfelelõ. Orbea aqua t23 (Aqua T23: Presentation - Orbea) Merida 2010 Road Race 901-18 (BikeFun - MERIDA - A KER) Mivel nem nagyon értek az országúti kerékpárokhoz ezért arra gondoltam hogy avatottabb szemek kiszurnák azokat a lényeges különbségeket amiket én nem. Terveimben szerepel hazai amatör versenyeken elindulni, de nem tudom hogy milyen gépekkel lehet ott "érvényesülni", úgy hogy ha lehet akkor ezt is vegyétek bele az értékelésbe. Elõre is hálás köszönet a segítségért!!!!
www.cyclingnews.com presents 2009 Pro Bikes
Lehet volt már, de Sastre 2008as hajtókarja odab.sz. Ezzel ment a Touron.