Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ezaz. Mondjuk skala nelkul nem tul hasznos.
BOSCH PAG 9,6V volts Tool Battery Batt Cordless Air Gun on eBay (end time 28-Jul-10 20:57:38 BST)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha a Tour mezony kerdezed, a kep alairas az volt, hogy a szokasos 11bar helyett 7.5-et toltak bele a vizes ut miatt.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
még mindig szingoval megy a nép? mennyi nyomáson , 12-14 bar?

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Ez milyen hekk mar?
Nekem is kell egy ilyen!!
Feltöltött kép

Akkus kompresszor.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szelepsapka letekerõ? :D
(Nyugi, tudom mi ez.)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Ez milyen hekk mar?
Feltöltött kép

Az Aldiban volt múltkor valami hasonló

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez milyen hekk mar?
Feltöltött kép

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Normál: Feltöltött kép
Hosszú:Feltöltött kép

a lelógó rész ahova a fékpofát rögzíted... az a kérdés...

Long-Reach Calipers

Világos, köszi a segítséget!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Normál: Feltöltött kép
Hosszú:Feltöltött kép

a lelógó rész ahova a fékpofát rögzíted... az a kérdés...

Long-Reach Calipers

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
fejtsd ki kérlek!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
a nagyon régi vázakhoz hosszú benyúlású patkófék kell. vagy a nem kifejezetten verseny vázakhoz. pl régi csepelre ilyen való azt tudom. nézd emg hogy a mostani fékednek milyen hosszú a benyúlása a felnihez lelógó rész hossza), ezt hasonlítsd össze a leendõ darabéval. mindenképp kétforgáspontost vegyél ha fékezésre is használnád:P (elég zavarosan írtam ezt a belógós részt, ha nem érted akk kifejtem rendesen is)

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok, én eddig egysebis montival hajtottam 12 évig, amit most lecseréltem egy olcsó de szép régi vázas országútira, egyenes kormánnyal. A fékek olcsó szarok és sürgõsen le akarom cserélni õket. Viszont satu vagyok az országúti kütyükhöz. Nézegettem, hogy milyen féket is szeretnék és itt-ott ezt olvastam bizonyos fékek mellett: "Régi típusú országútik fékeivel kompatibilis". Ez mi az istent jelent?! Ha régi a bringa akkor nem tudok bármilyen fékek rárakni? Én a shimano 105-et néztem ki... ez akkor bukós?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nem nagyon. sõt hajtómûben még a emgfizethetõ áru carbonok, kevésbé merevek mint az aluk. nem véletlen, hogy pályaversenyzõk inkább alut használnak. a profik is.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Kedves Sporttársak!

Egy karbon fékváltókarnak vagy hajtómûnek a súlyon kívül van-e vmilyen elõnye?

Írtó menõ! :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
Kedves Sporttársak!

Egy karbon fékváltókarnak vagy hajtómûnek a súlyon kívül van-e vmilyen elõnye?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_7700_*

vendég_7700_*
  • vendég
STP1, Ave, Kiskubai!

Köszönöm szépen az infokat, holnap délelõtt ráfekszem a kérdésre, és hívom a biztosítót. Ma délután csak a sebeimet "nyalogattam", este pedig itthon megkezdõdött a kárfelmérés, ami tovább lombozta amúgy sem túl jó kedvem...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
egyébként ha életembe elõször nem Shimano fékkarváltó lett volna a kezembe ... lehet én is másképp vélekednék... (igaz az elsõ pont SORA-volt)
de azért lassan 6éve Shimano fékart fogok...
Aztán lehet ha én is MALI Ironman- Mirage szettel indítottam volna ;)....

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

csak a pontosság kedvéért, 2. lettem:), de Fejes sh-val nyerte. Persze nyilván nem ezért nyert.
Gondolom azért Donciccio be tudja állítani a cuccost, mert ahogy levettem, vmi bringaszervízben is ténykedik. és úgy tûnik vágja a témát, csak egy kicsit elfogult:)

igen kerékpárszerelõ vagyok 1 váci üzletben. talán még be tudok állítani 1 váltót;) szerelni szeretem bármelyik alkatrészgyártó cég termékét,csak használni ne keljen akármelyiket.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...aki feszülõs mezt akar...

Triathlon mez, van akkora zsebe soknak amibe a telefon 2 csoki meg egy csavarnyúzó befér... és igen tartósak, jól szellõznek, de vigyázni kell ... valamiek igen meleg így is...
amiket én használok:
Orca: nagyon jól szellõzik még talán jobban minta bringás mezem, ellenben olyan 100. mosásra már kezd nyúlni érdemes inkább kézzel hidegvízben, betétje pici.. 100k felett már fáj a popi :)
Feltöltött kép
2XU: vastag anyaga van... így kevésbé szellõzik, de nagyon jó betétjei vannak és kényelmes a lábgumírozása is, fekete szín kerülendõ, vkék, v fehér hátú
Feltöltött kép
Bio Racer: jó betét, kiváló szellõzés, sajnos az enyémen nincs lábgumírozás így bringa végére teljesen felgyûrõdik...
http://www.bioracer.....img?height=100
Lotto, Quickstep belga válogatott, UCI WC mezek nagyrésze (inkább Pálya)

Ezenkívül nagyon sok forgalmazó van még... egy ilyen mez ára álltalában 15.000-50.000HUF magyar országon, 75-180€ külföldön..
Jelzem ezeknek prior célja a triatlon, de a idõfutam mezeket a Bio Racer csinál

http://www.bioracer.....img?height=100

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Leírom egy tapasztalatomat, hátha hasznos. A Decathlonban, még a télen nagy leárazások voltak és vettem egy Quick Step mezt. Egyetlen méret az M volt és eddig XL-es mezeim voltak, de gondoltam egye fene, milyen profin néz ki, hogy feszül a mez. Na, hát ebben a hõségben lényegesen kellemetlenebb viselet, mint a lazább mezek, szóval aki feszülõs mezt akar az elöbb szerzõdjön le egy profi csapathoz és csináltasson arra alkalmas anyagból.