50/34 rovid kanallal mar mas teszta. En ugy csinaltam meg, hogy 50x23 is siman menjen, de igy 34x13 ill x12 -nel mar nagyon laza a lanc. Ha kivennek egy par szemet akkor az 50x23 mar nagyon necces.
Tanulsag: erosnek kell lennie, 53/39.
alap...
azé mondom hogy hosszú lesz.. mert nekem 53/19 en normálisan még mindig majd nem függõleges... (nincs a szárral egyvonalba de nem nyúlik elõre)
bár nekem 12-27 sorom van...
ha a B csavart teljesen kicsavarom nagytányéron halk és pontos minden fokozat... de 39/27 már nem megy... emrt a váltógörgõ nem emelkedik el annyira hogy a 27 felé kerüljön... szóval ez az állítás biztos nem jó.. B csavar tuti nincs jó pozban .. de nem csak ez lesz a baja.. holnap ha szar idõ lesz megnézem mégegyszer a láncom..
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

OFF kaptál már zoknit? ON
alap...a hátsóváltót nagytányéron lévõ lánccal állítod be...
Jé tényleg... na most már megnéztem az eredmény listát is .. tehát csak az Attilát elõzte meg a Stubán... OFF kaptál már zoknit? ON
Valószínûsítettembár az aki ennyire rühelli a shimanot nem biztos hogy teljes szívét eszét odaadva állítja be
Shimano -pont: B csavart mindjárt kivágom a francba... bármien struktúra szerint állítom be a 19en hallom hogy fordul a lánc.. csak ha teljesen kicsavarom akkor nem .... de akkor meg 39-ben nem lehet felrakni 27-re (igaz ezt az áttételpárt akkor használtam utoljára mikor a Börzsönybe eléheztem és fel kellett mászni Márianosztrához...)
lehet hosszú a lánc? bár a SHEET szerint jó... pont függõlegesen van a racsesz meg a két váltógörgõ...
Jé tényleg... na most már megnéztem az eredmény listát is .. tehát csak az Attilát elõzte meg a Stubán... OFF kaptál már zoknit? ONcsak a pontosság kedvéért, 2. lettem:), de Fejes sh-val nyerte. Persze nyilván nem ezért nyert.
Gondolom azért Donciccio be tudja állítani a cuccost, mert ahogy levettem, vmi bringaszervízben is ténykedik. és úgy tûnik vágja a témát, csak egy kicsit elfogult:)
Jettinson meg majd vélekedik neked mekkora problémát okoz neki általában a ritmus kiesés
(biztos ezér lett csak harmadik vasárnap..asszem... az a fránya shimanoes)
az eddigi választottjaid közül még ez a legnormálisabb. meridát akkor sem vennék,ha ez az 1 cég lenne itthon. a shimano alkatrészeket is felejteném ebben a kategóriában. ma szereltem 2 országutit (focus,cube). mind2 ultegrával volt szerelve. a focus-on még a fityegõ-lifegõ bovdenes fékváltókar volt,a cube-on a rejtett bovdenes. sajna nem gyõzött meg a shimano. így a record cuccaim után,csak játékszernek tûnnek. lehet,hogy csak szoknom kéne,de nem tartom a legjobbnak a váltást a shimano-nál. a recordhoz képest baromi lassú,és pontatlan. még a veloce karjaim is jobbak voltak ennél.
Mivel lassan körbetelefonáltam az országot és nem igazán kapható egyik kinézett kerékpár típus sem a méretemben, most egy újra akadtam, de abszolút nem vagyok képben az olasz elnevezésekkel. Meg tudná mondani valaki, hogy ez LAVAREDO Veloce/Mirage hogyan viszonyul az eddigi - lentebb linkelt - pl. merida 904-hez képest?
kezdek már picit szétcsúszni agyilag, hogy nem tudok venni magamnak egy gépet akkor, amikor szeretnék..
bloke:
NEm biztos, hogy mindenki "profinak akar tünni és magával is sikeresen el akarja hitetni", lehet, hogy pusztán csak sportolásból csinálja... Lehet, hogy így látod, de nem biztos, hogy így van. Másrészt pedig valahol el kell kezdeni, nem? Bizonyára te sem ~40-es átlaggal kezdted életed elsõ tekerését...
És de, durva a magasugrók/súlyemelõk teljesítménye is, de mivel zéró közöm van ezekhez, így azokon nem fogok úgy fennakadni, ellenben azzal, aminél van viszonyítási alap (ahogy sac1 ezt korrektül meg is mondta)...
Bocs az off-ért.
ON