Jé tényleg... na most már megnéztem az eredmény listát is .. tehát csak az Attilát elõzte meg a Stubán... OFF kaptál már zoknit? ON
Valószínûsítettembár az aki ennyire rühelli a shimanot nem biztos hogy teljes szívét eszét odaadva állítja be
Shimano -pont: B csavart mindjárt kivágom a francba... bármien struktúra szerint állítom be a 19en hallom hogy fordul a lánc.. csak ha teljesen kicsavarom akkor nem .... de akkor meg 39-ben nem lehet felrakni 27-re (igaz ezt az áttételpárt akkor használtam utoljára mikor a Börzsönybe eléheztem és fel kellett mászni Márianosztrához...)
lehet hosszú a lánc? bár a SHEET szerint jó... pont függõlegesen van a racsesz meg a két váltógörgõ...
a hátsóváltót nagytányéron lévõ lánccal állítod be? bocs, lehet hogy evidens és így is csinálod de van aki a kicsin lévõ lánccal állítja, és lesz egy váltója ami patentül felteszi 39/12rõl 39/13-ra amire soha nem lesz szükség - viszont nagytányéron nem lesz perfekt
nekem eddig ha az ajánlott nagytányér+kónusz = egymás alatti görgõk beállításnál 1 párral hosszabb láncot használtam, sokkal halkabb lett minden és az 53/19-nél se nyúlt elõre iszonyú rondán a váltókanál
ha csak pár mp-ig kell, szoktam használni az 53/21-t is (12-25 sor)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére