Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
én nem érzem a különbséget... mondjuk a conti 23-as és Verseny szériás, a tufo 21-es és Traning szériás... szerencsére a CITEC kerék full DTSwiss-el van szerelve... így ilyen bajom nincs/vagyok bringával együtt 67,5kb/...(srác írta valahol hogy a 19-et már azért lehet érezni..)

Minek forgatod visszafele :D Tolatsz? Sramot akartam felrakni jövõre... mert ahogy számolom durván 1-2év egy racsesz-lánc élete nállam... ez olyan 20-30k km... kicsit soknak tûnik .. de én nem vagyok bivaj :D alattam nemnyúlna meg még akkor se ha mûanyagból lenne;)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

A héten ugyan olyan gyenge voltam... mint akirõl hétfõn vették le a fekvõgipszet.. de ennek ellenére Conti 4000S-t lekaptam .. falraktam a Tufo C S 33-at

Lehetséges az hogy 25-34ig a guminak nagyobb gördülési ellenálása van? .. mert azért küzdeni kellett ;) de 34-rõl úgy felment a sebességem 40re hogy meg is lepõdtem ;) mintha ott könnyebb lenne tekerni mint a Contit...
(elmúlt a hang.. vagy túl hangosan ciripel a 12Bar..)

elmult a hang. hehe atjott hozzam
mint irtam most eloszor van sram sorom sram lanccal 9-es rendszerben. akarhogy allitom, szepen vált, de ha visszafele forgatom a hajtókat, olyan hangokat produkál, mintha vmi hipermarket kerékpár lenne. 9s ultegra a többi cucc.

ez a sram sor nagyon érdekes: "pg-950-es PowerGlide II fogkialakítás a pontos gyors váltásért". ez úgy néz ki, mintha minden fokozatban egy fog kifelé van hajlítva - lehet hogy könnyíti a váltást, de egyelõre zajos

a lánc hozzá pc971

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
700X23 vs. 700X25

25 érezhetõen lassabb, mint a 23? Turul Kupán felütöttem az 1600 Ft-os CST 23-as külsõmet... 25 ugye ballonosabb, ezért jobban viselheti a külsõ behatásokat?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
A héten ugyan olyan gyenge voltam... mint akirõl hétfõn vették le a fekvõgipszet.. de ennek ellenére Conti 4000S-t lekaptam .. falraktam a Tufo C S 33-at

Lehetséges az hogy 25-34ig a guminak nagyobb gördülési ellenálása van? .. mert azért küzdeni kellett ;) de 34-rõl úgy felment a sebességem 40re hogy meg is lepõdtem ;) mintha ott könnyebb lenne tekerni mint a Contit...
(elmúlt a hang.. vagy túl hangosan ciripel a 12Bar..)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
meg kíváncsi lennék hol dobja be a türit... nem nézem ki belõle hogy feltolja 12 barra...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ezaz. Mondjuk skala nelkul nem tul hasznos.
BOSCH PAG 9,6V volts Tool Battery Batt Cordless Air Gun on eBay (end time 28-Jul-10 20:57:38 BST)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha a Tour mezony kerdezed, a kep alairas az volt, hogy a szokasos 11bar helyett 7.5-et toltak bele a vizes ut miatt.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
még mindig szingoval megy a nép? mennyi nyomáson , 12-14 bar?

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

Ez milyen hekk mar?
Nekem is kell egy ilyen!!
Feltöltött kép

Akkus kompresszor.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Szelepsapka letekerõ? :D
(Nyugi, tudom mi ez.)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Ez milyen hekk mar?
Feltöltött kép

Az Aldiban volt múltkor valami hasonló

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ez milyen hekk mar?
Feltöltött kép

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Normál: Feltöltött kép
Hosszú:Feltöltött kép

a lelógó rész ahova a fékpofát rögzíted... az a kérdés...

Long-Reach Calipers

Világos, köszi a segítséget!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Normál: Feltöltött kép
Hosszú:Feltöltött kép

a lelógó rész ahova a fékpofát rögzíted... az a kérdés...

Long-Reach Calipers

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
fejtsd ki kérlek!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
a nagyon régi vázakhoz hosszú benyúlású patkófék kell. vagy a nem kifejezetten verseny vázakhoz. pl régi csepelre ilyen való azt tudom. nézd emg hogy a mostani fékednek milyen hosszú a benyúlása a felnihez lelógó rész hossza), ezt hasonlítsd össze a leendõ darabéval. mindenképp kétforgáspontost vegyél ha fékezésre is használnád:P (elég zavarosan írtam ezt a belógós részt, ha nem érted akk kifejtem rendesen is)

Repo

Repo

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok, én eddig egysebis montival hajtottam 12 évig, amit most lecseréltem egy olcsó de szép régi vázas országútira, egyenes kormánnyal. A fékek olcsó szarok és sürgõsen le akarom cserélni õket. Viszont satu vagyok az országúti kütyükhöz. Nézegettem, hogy milyen féket is szeretnék és itt-ott ezt olvastam bizonyos fékek mellett: "Régi típusú országútik fékeivel kompatibilis". Ez mi az istent jelent?! Ha régi a bringa akkor nem tudok bármilyen fékek rárakni? Én a shimano 105-et néztem ki... ez akkor bukós?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nem nagyon. sõt hajtómûben még a emgfizethetõ áru carbonok, kevésbé merevek mint az aluk. nem véletlen, hogy pályaversenyzõk inkább alut használnak. a profik is.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Kedves Sporttársak!

Egy karbon fékváltókarnak vagy hajtómûnek a súlyon kívül van-e vmilyen elõnye?

Írtó menõ! :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Kedves Sporttársak!

Egy karbon fékváltókarnak vagy hajtómûnek a súlyon kívül van-e vmilyen elõnye?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"