Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2010. július 29. - 22:43

Másik, hogy középkategóriás fékszettekbõl mit ajánlanátok, amivel meg is lehet állni. Olvastam a Campa vs Shimano összehasonlítást, de személyes tapasztalatok is érdekelnének. A Campa fékekkel nekem is az a tapasztalatom, hogy nem valami erõsek.
Shimano 105?
Esetleg Sram?
Írta 2010. július 29. - 22:32

vittoria rubino pro tech gumikról van vlkinek tapasztalata? eddigi észrevételeim 0 km-el: 240g(ezt lemértem),a mérete valóban az amit ráírtak(622x23),9000HUF volt a 2(ez vlmi elfekvõ készlet lehetett,mert csak drágábban láttam eddig)
menet tapasztalatok érdekelnének,mennyire szakadós az oldala meg ilyenek.
Érdekelne, hogy hol jutottál ennyiért a két külsõhöz??! Azóta mi a tapasztalat? Köszi: pozsiani
Írta 2010. július 29. - 21:48

Írta 2010. július 28. - 22:12

Ajánljatok nekem viszonylag olcsó (3000-4000 Ft), nem túl nehéz (300 g alatt), és tartós(10000 km +) gumit 23-25 mm-es méretben, lehetõleg fekete, vagy fekete-szürke színben. A tapadás nem fontos, kanyart ritkán fog látni, viszont nem árt ha kicsi a görgülési ellenállása. Köszi!
Írta 2010. július 27. - 16:07

Specialized Roubaix kormánybetekerõvel találkozott már valaki?
nem. ellenben nagyon bejött az a kormánypozíció, amelynél az alsó rész teljesen vízszintes. emiatt a fvkaros résznél pont akkora a kormány esése, hogy a fvkar fogásnál egyenes a kar-csukló. és sokkal több kormányfogási variáció van/lett
volt géles bandázsom, de nem kényelmesebb a hagyományosaknál. ellenben tuti nehezebb :-)
Írta 2010. július 27. - 13:32

Írta 2010. július 26. - 13:52

Írta 2010. július 26. - 13:42

Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.
Nekem ilyenem van. Szerintem jó gumi ebben az árban. Csodát ne várj tõle, esõben ez is könnyen ki tud szaladni az ember alól, de a gumi közepén lévõ sima sáv miatt viszont elég jól gördül. MZ/X-nél találsz is full feketét és fekete-sárgát (bár ez utóbbi gondolom nem kell:)).
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. július 26. - 13:40

Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.
elöl-hátul ez van, 23mm-s. az elmúlt ~400km-en amióta meg van pesti használatra nem volt vele gondom.
Írta 2010. július 26. - 13:34

nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.
esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:
Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]
Asszem megvan milyen, de te jó ég nem értem minek ennyifélét kitalálni. Attól még, hogy különbözõ egyedi vázak vannak, legalább ilyen részeik lehetnének némileg szabványosak...
Írta 2010. július 26. - 13:24

Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.Enté: Vredestein Volante TriComp Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. július 26. - 11:36

Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen.
Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.
nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.
esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:
Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]
a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz
Blue Cet Sport a bolt neve.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. július 26. - 11:26

Írta 2010. július 26. - 10:54

Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen.
Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.
a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz
Írta 2010. július 26. - 10:12

Írta 2010. július 26. - 10:09

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. július 26. - 10:01

Írta 2010. július 25. - 15:59

Írta 2010. július 25. - 13:34