Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen.
Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.
nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.
esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:
Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]
a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz
Blue Cet Sport a bolt neve.