Én úgy hallottam hogy az egy híresen jó fék volt. Élõben sajnos nem volt szerencsém hozzá.
Az baromi jó, akkor lehet amellett teszem le a voksom, még sem 24-25ezer, csak 15-16e.
Én úgy hallottam hogy az egy híresen jó fék volt. Élõben sajnos nem volt szerencsém hozzá.
BR-6500 Ultegra fék szettrõl vélemény?
Ez kicsit olcsóbb, mint a Sram Rival. De ha erõs, akkor nem költök 24ezret a fék szettre. A másik, hogy milyen fékpofát ajánlotok (márka, stb)? Am a fékezõ felülete a felnimnek 1 cm.
igen skacok. ezt felejtettétek ki a számításból. a felni,és a fékpofa párosítás soxor többet számít,mint a fék + a fékkar. lehet,hogy gyengébb a record fékem,mint a konkurencia,de a mavic open pro felniken a gyári betét nagyon jól fog. a téli bicómon még a pezsgõszínû 105-ös fékek vannak,és 1 cserélhetõ betétesfékpofákkal 1 fogáspotos fékhatást értem el vele fir felnivel.Sima Bip-el mostam le az enyémet... hó fehér volt eredetileg... kb olyan sötét szürke volt... és teljesen prímán lehozza.. erölködj még vele... (minden képpen zsíroldó szert használj... )
én használtam Tektro-t(mondjuk jót) meg Shimanot(105)... inkább a fékpofa és a kerék fékfelülete számított nállam mint a fék..
Sima Bip-el mostam le az enyémet... hó fehér volt eredetileg... kb olyan sötét szürke volt... és teljesen prímán lehozza.. erölködj még vele... (minden képpen zsíroldó szert használj... )....sem segít. Nem hozza ki egyáltalán.
nekem 105ösöm van. még az 5500as. tökéletesen fog a gyári betétekkel és bikefunos utángyártottal is (csak az gyorsabban kopik). am mind1ik normálisabb kétforgásponost prímán lehet használni. (nem ilyen tektro félékre gondoltam)
Sram RIVAL fékszettet használok DuraAce fékváltókarokkal, tökéletes megelégedéssel. Eszméletlen jól fognak, és súlyban is odavernek a shimanonak.
bandázs: selev ribbont használok, ez ilyen múanyag carbonszövet hatású cucc. nem szeretem az ilyen "hatású" cuccokat, de ezt a bandázst nagyon szeretem. mindkét bringámon ez van. kesztyû nélkül viszont kicsit csúszik (mindig kesztyûben megyek). amit nem ajánlok, az ugyenez csak bbb-ben. rémálom a leszedése, ha nem likvidáltad valahogy az öntapadós réteget. ezt leszámítva az is jó. zselést nem használnék...
sem segít. Nem hozza ki egyáltalán.vizes, kicsavart rongy + mosogató szer.
A sebesség mindent megold.
miche racing box? én most tervezek ilyen elsõ agyat venni
Sram RIVAL fékszettet használok DuraAce fékváltókarokkal, tökéletes megelégedéssel. Eszméletlen jól fognak, és súlyban is odavernek a shimanonak.Esetleg Sram?