Mi a véleményetek, melyik lenne jobb (teljes szett) sram red vaaagy campagnolo chorus? Tapasztalatok, vélemények, elõnyök, hátrányok?
Ugyan campaban vegyes olcsóbb verzió van, de bõven megéri, mert minõséget kapsz mellé. Bár mint ha azt mondtad volna, hogy volt/használsz campa szettet. Ami egyedüli gyenge náluk az a fék szett. Azt akárhol olvastam, ismerõstõl hallottam, nagyon gyengék valamiért. Nem fognak elég jól. A campa váltók hajtómûvek, ha már az olcsóbb verziók ilyen stabilak és pontosak (szerintem legalább is), akkor egy magasabb kategóriás campa csak nem szarabb, fõleg, hogy vannak olyan alkatrészek amelyek megegyeznek 'minden campaba'.
Na most a Sramokrol is hallottam sok jót. Amcsi minõség, nem is gyenge. Csak mivel a fék szettje jobb talán azt mondanám, hogy ha egész szettet akarsz venni, akkor a Sram. Akiket ismerek és sramot használnak, ugyanúgy pontosnak tartják, ha jól van beállítva.
Egyébként tervezek Én is camparol Sramra váltani, vagy is részben. Váltókat akarom arra cserélni. Fék most Ultegra. Hajtómûvet, fékváltókart meghagyom a Campat, szerintem a legalapabb Xenon fékváltókar is már baromi jó, ahhoz képest, hogy kompozit. Nem éreztem még egyszer sem, hogy ne bírná, vagy törni akarna. Ha meg netán mégis megreccsenne, akkor mégsem, egy 60ezer+ Ft.-os törik hanem 10ezres, bár azok nem gondolnám, hogy törnek. Egyébként meg baromi könnyû is.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére