Persze, csak akkor ilyenkor jöhet, hogy miért nincs csengõd, küllõprizmád stb.
-@j@∆~∆¯¯•Ņ, meg akinek két anyja van....
Egyébként nememlékszemmár mennyivel késõbb (még augusztusban asszem, talán a sziget alatt) pont ez mentette meg az életemet (tényleg.), hogy akkor megbüntetett a rendõr. Vagy ugyanaz, vagy eggyel arrébb lévõ keresztezõdés (A Kodály körönd felé). Elõre szólok hogy iszonyat sztereotípiákkal és klisékkel lesz teli, de tényleg (tényleg!) így volt. Gurulok bringával, ugyan az a szituáció. autópiros, párhuzamosan gyalogzöld.
Lehetõségek az alábbiak:
-Begurulok a bmw
elé, és megvárom a zöldet, vagy
-Felgurulok a járdára és továbbgurulok a belsõ úton, úgyis két utca múlva lefordulok jobbra.
A második verziót választottam, és ahogy felraktam a kerekeimet a járdára, iszonyatos csattanást hallotam. Egy Ford Tranzit (azthiszem, az összes kisteher ugyanúgy néz ki...) alig 1,5-2m fékezéssel csattant bele a(z egyébként
FEKETE, sötétített ablakú)
BMW-be. Akkora sebességgel ment, hogy a BMW-t átlökte a keresztezõdés túloldalára. Hogyha elõtte állok, annak csúnya vége lett volna...
És itt jön a fentebb spoilerezett klisés rész: A
BMW-bõl kiszáll egy
szõke, szolizott bõrû alacsony
csaj, és egy
kopasz, kigyúrt, tetovált, magas, strandpapucsos csávó. A csaj iszonyatmód elkezdett ordibálni a Fordossal, a csávó meg elkezdett telefonálni. Mivel 2-3 ember odament már hogy marad szemtanúnak, ezért biccentettem egyet oda fölfelé, hogy köszi az életemet és mentem tovább a dolgomra mert sietnem kellett...