nem írhatok bolt nevet,mert reklám lenne.
Egyszer már mondták neked, amíg nem ide kezded el listázni az akciós készletedet, meg mindenedet, hanem megemlítesz egy boltot, ami éppen a tiéd, nem zavar semmit.
nem írhatok bolt nevet,mert reklám lenne.
Azért ez nem az rtlklub...nem írhatok bolt nevet,mert reklám lenne.
Szia,
Köszönöm! A "nálunk" mit jelent, pontosan hol érdeklõdhetek?
Illetve a TANGE kormánycsapágyakról mi a véleményetek?
Köszönöm!
Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka
Sziasztok!
Carbon felnirõl mivel lehet letakarítani a szingó ragasztóját? Nem pálmatex volt szerintem. Lehet, hogy cement? Egyszerûen nem boldogulok vele.
Köszi a segítséget!
Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka

Sziasztok,
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka
tök faxa,hogy ausztráliában van a vb,mert eddig semmit sem láttam belõle.
Nagyon szopo, hogy pont a VB alatt van ez a tema. Bringas oldalt nem nezhetek meg, mert ott lesz, hogy ki nyerte a VB-t, azt meg delutan akarnam megnezni...
A tok mindennapos asztma szerrel sokan megjarjak am
( Hogy mennyire, azt csak az bizonyitja, hogy nem rokon sportag, de 2000es Superbike vilagbajnoksagot a japan Noriyuki Haga azert bukta el mert 2 fordulora eltiltottak, mert a kenocs amit tradicionalisan kent magara a Mu-Huang vagy mi, tartalmazott ephedrine-t
Es ez nem elit kategorias kerekparos sport hanem egy gyorsasagi motoros szakag, ahol ha az ember nyerni akar mindenaron biztos nem horgtagitohoz nyul...magan igazabol joforman semmihez nem tud nyulni
)
Clenbuterolnak amugy nem csak horgtagito hatasa van! Kivancsi vok a B mintara!