Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Átment már pár a kezeim közt, elsõkörben gyönyörûek, egyébként pedig meglepõen merevek, és tartósak. Drága hozzá a középcsapágy, bár annyi egy integrálthoz is...csak a bb5500-6500-7700as középcsapágyakkal mûködik, az olcsóbb octákkal nem!

Más:
YouTube - cannondale taurine broken

Köszi.
Néztem egyet az apróban, azt középcsapággyal adják. De az kicsit érdekes, hogy egy ilyen új középcsapágy kintrõl rendelve is 8e ft, míg integráltat lehet kapni 4,5e-ért.

A videó már volt itt is és más topikokban is.

Leginkább rondák!

Kivéve a 9-es dura-ace-t, az szerintem az egyik legszebb! Amúgy meg az octalinkes rendszerrel szerintem semmi baj nincs. Tudtommal a shimano Track dura-ace szettje maradt az octalinkes rendszernél, nem használ integrált tengelyt és külsõ csapágyakat pedig ha valahol számít a cucc merevsége akkor az egy sprintfutam. Ott a fiúk azért pumpálnak pár wattot a rendszerbe. ha nekik jó akkor nagy baja nem lehet.

Köszi. Szerintem megveszem.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Leginkább rondák!

Kivéve a 9-es dura-ace-t, az szerintem az egyik legszebb! Amúgy meg az octalinkes rendszerrel szerintem semmi baj nincs. Tudtommal a shimano Track dura-ace szettje maradt az octalinkes rendszernél, nem használ integrált tengelyt és külsõ csapágyakat pedig ha valahol számít a cucc merevsége akkor az egy sprintfutam. Ott a fiúk azért pumpálnak pár wattot a rendszerbe. ha nekik jó akkor nagy baja nem lehet.

A régi 6500ös ultegra hajtómûvel van valakinek tapasztalata? Vagy egyáltalán milyenek ezek az octalinkes hajtómûvek?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A régi 6500ös ultegra hajtómûvel van valakinek tapasztalata? Vagy egyáltalán milyenek ezek az octalinkes hajtómûvek?

Átment már pár a kezeim közt, elsõkörben gyönyörûek, egyébként pedig meglepõen merevek, és tartósak. Drága hozzá a középcsapágy, bár annyi egy integrálthoz is...csak a bb5500-6500-7700as középcsapágyakkal mûködik, az olcsóbb octákkal nem!

Más:
http://www.youtube.com/watch?v=SDVpRSNtcPQ

Donciccio: mostmár kíváncsi vagyok, megy a privi :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

Egyszer már mondták neked, amíg nem ide kezded el listázni az akciós készletedet, meg mindenedet, hanem megemlítesz egy boltot, ami éppen a tiéd, nem zavar semmit.

ezért nem írtam a nevet,címet. privibe megmondom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>A Token t50 sem prémium kerék.
Igy is lehet mondani. :D

Egyebkent aki peremest akar, az szerintem jobban jar az alura ragasztott karbonnal, bar az is teny, hogy joval nehezebbek.
De hat ugye ha a suly szamit, akkor miert akarna peremest. ;)

Szingo ragaszto leszedes: aceton. De allitolag nem is kell teljesen tisztara pucolni, csak a nagyjat, ami lejon. (De ne vedd keszpenznek, mert csak olvastam, meg ha jo helyen is)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A Token t50 sem prémium kerék.

Megnéztem a Reynolds RZR a cég topmodellje, 900g a tömege a szettnek: de ez a kerék valami olyasmi tecnikával készül mint a Lew anno. Megvették a technológiát?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Azért egyszer ülj fel egy új citec kerékkel szerelt bringára.. :D eszedbe se fog jutni a Mavic többet :D kb a Token T50-en volt ilyen érzésem hogy ennyire merev alattam a kerék...

ha jól emléxem azzal Cyclos reménységünk kergetõzött a sártengerben (Tisza Zoltán)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Sac ez maximum felsõ közép kategória. Ragasztott karbon felni alu fékezõfelülettel semmiképp sem top kategória. Ilyen kerekeket is kínál szinte minden nagy kerékgyártó cég: lásd MAvic Cosmic Carbone, Easton EC70, Bontrager Aeolus, stbstb.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nem írhatok bolt nevet,mert reklám lenne.

Egyszer már mondták neked, amíg nem ide kezded el listázni az akciós készletedet, meg mindenedet, hanem megemlítesz egy boltot, ami éppen a tiéd, nem zavar semmit.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Azért ez nem az rtlklub... ;)
Szerintem senki nem venné spamnek.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

Szia,

Köszönöm! A "nálunk" mit jelent, pontosan hol érdeklõdhetek?
Illetve a TANGE kormánycsapágyakról mi a véleményetek?

Köszönöm!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka

Ez kicsit több mint 8.000- de vannak olcsóbbak is az oldalon: http://w3.bike-compo...tz-Gewinde.html

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Frikciós váltókarba jó ötlet mûszerolajat csöppenteni? Egy friss DA 7800-as kormányvég váltóról van szó, és nekem valahogy túl száraznak érzõdik a mozgása.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sziasztok!

Carbon felnirõl mivel lehet letakarítani a szingó ragasztóját? Nem pálmatex volt szerintem. Lehet, hogy cement? Egyszerûen nem boldogulok vele.

Köszi a segítséget!

Itt külön kitérnek a karbon felnikre

Park Tool Website

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Sziasztok!

Carbon felnirõl mivel lehet letakarítani a szingó ragasztóját? Nem pálmatex volt szerintem. Lehet, hogy cement? Egyszerûen nem boldogulok vele.

Köszi a segítséget!

fuxi

fuxi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Szia,

Köszönöm! A "nálunk" mit jelent, pontosan hol érdeklõdhetek?
Illetve a TANGE kormánycsapágyakról mi a véleményetek?

Köszönöm!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts
a shimano-nak az a "kartridzs" rendszerü a tuti. na azt tényleg eltalálta a japcsi cég. fõleg,ha van hozzá itthon pótalkatrész. akkor örök-élet + 1 nap. a campa 2 különbözõ méretü golyóskosarat használ. jól tömített. saját tapasztalat. az fsa tügörgõt használ,aminek szintén vannak elõnyei.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka

FSA duron van nálunk 5-6000 között.az már elég használható. a shimano is jó,de azok drágábbak. nem tom,hogy most mennyi a campa korm.cs. ára,de sztem használtan sok érte a 13. 10 körül vettem az én chorus-omat néhány éve a mali-ban.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Amióta megvettem a Citec kerekeket azóta azért én bejegyezném a top kerekek közé (persze nehezek):
kiemelkedõ tartóssággal rendelkeznek...

Feltöltött kép
1390g

Feltöltött kép
1550g

(Full DTSwiss)