A mavic ma2 felnikrõl mit érdemes tudni? Jó félék?
belépõ szint,de nagyon jó. edzõkerékhez ideális. nem a legkönnyebb,de ez is kellõen erõs. nagyon szeretem a mavic felniket. én open pro-t használok. kicsit drága,de már rég behozta az árát.
A mavic ma2 felnikrõl mit érdemes tudni? Jó félék?
@dormi: osszekevertel valakivel, szerintem.
Én leszek az szerintem, nem ave
Már kész van a bringa, csak még nem készült róla normális kép. Egyébként kifejezetten szar vétel volt ennyiért az a kerék, üt is, nyolcas is van benne, de eléggé passzol a színösszeállításba, így NEKI megérte. Azt a kereket, amit lecserélt rá, megtalálod a bikemag apróban az én nickemmel hirdetve. És abból az árból engedek.
A sebesség mindent megold.
Igen,vásárlásnál mondták is,hogy nem lesz ugyanaz a méretA nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...
A nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...A Kona cyclocrossom 56-os,az biztos
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
az a competitivecyclist.com pontosan kell méretet venni, érdemes segítséget kérni vkitõl. 3 féle méretezést ad meg, tehát a te magasságodhoz az 56 és a 60 közé fog szórni
Ez stimm,csak egyszer láttam egy olyasmi táblázatot,hogy a jóembernek le volt mérve a kezelábafeje stb és a táblázatban benne volt a különözõ méretekkel megáldott emberfiának való vázméret.Gondoltam,hátha valakinek kint van az asztalán
A Kona cyclocrossom 56-os,az biztos
Arpi07: ha bringát akarsz venni kérdezd meg az adott céget, hogy a te méretedhez mit ajánlanak, egyszerûbb mint itt a fórumon tudakozódni, mert tényleg kis túlzással ahány márka annyi vázméretezés. Ha meg használtan veszed menj el és személyesen nézd meg, próbáld ki ha van rá lehetõség.
Ha meg csak a magassagon mulna a vazmeret..
Köszi.Ez a 184 centimhez 59-es vázat ír...nem nagy az?
ave: haverod bringájáról várom a fotót am, mert érdekelne, hogy néz ki a MOST kerékkel.
Nézd:
Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)
Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.