Nekem ez a kormány tûnt fel a vb-n. Nem hiszem, hogy többet nyer vele, mint amennyit veszít.
Az aero pozíciós fékezést meg már a csc kitalálta, 2007-ben.
már a 90-es évek elején is megoldották ezt a fékezés dolgot. otthon majd keresek róla képeket.
Nekem ez a kormány tûnt fel a vb-n. Nem hiszem, hogy többet nyer vele, mint amennyit veszít.
Az aero pozíciós fékezést meg már a csc kitalálta, 2007-ben.

Az a brit válogatott meze, másban nem tekerhetett.
ez egy nagyon összetett elgondolás volt
szerintem ne csodálkozz, hogy más nem is bírta lekövetni!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ez egy nagyon összetett elgondolás voltA velo-n ha nem tévedek te írtad, hogy Millar azért nincs Sky-os mezben, mert nem hajlandó felvenni. Csak fel szerettem volna hívni rá a figyelmedet és mivel oda nem lehet képet betenni, gondoltam ide beteszem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
@bloke: Mar miert lennek?
Millar&Sky kepre kellene reagalnom, vagy mi? Tenyleg az volt rajta, nem tudok mit hozzafuzni.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...
kicsit hasonlít a sramhoz - õk is lassan komplett szettet kínálnak...
Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.
nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
rájöttem miért is kellett a shimano-nak a pro márkanév. kis összeesküvés elmélet. miután a shimano nem gyárthat ahead-es kormánycsapágyakat,így a pro-val ezt meg lehet kerülni. a feltaláló japán céggel jogi vitáik akadtak még annak idején,és emiatt nem lehet shimano márkanévvel ilyen csapágyakat gyártani.