Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...
kicsit hasonlít a sramhoz - õk is lassan komplett szettet kínálnak...

ja, vlmi ilyesmi

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.

se kerékagyak,se pedáljaik nincsenek a sram-nak. nincs akkora kereslet a pro kormánycsapikra,de még is jól jött a shimano-nak.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.

nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...
kicsit hasonlít a sramhoz - õk is lassan komplett szettet kínálnak...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerintem sem. Õszintén szólva azt sem tudtam, hogy van Pro kormánycsapágy. Ellenben Shimano nyeregcsõ van, és gondolom minden további nélkül lehetne kormány és kormányszár is, ami nekem úgy tûnik a Pro márkanév leginkább ismert része.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, te ignore üzemmódban vagy velem szemben?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

rájöttem miért is kellett a shimano-nak a pro márkanév. kis összeesküvés elmélet. miután a shimano nem gyárthat ahead-es kormánycsapágyakat,így a pro-val ezt meg lehet kerülni. a feltaláló japán céggel jogi vitáik akadtak még annak idején,és emiatt nem lehet shimano márkanévvel ilyen csapágyakat gyártani.

Lehet benne valami, bár azt kétlem hogy csak emiatt felhúztak egy komplett márkát.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
rájöttem miért is kellett a shimano-nak a pro márkanév. kis összeesküvés elmélet. miután a shimano nem gyárthat ahead-es kormánycsapágyakat,így a pro-val ezt meg lehet kerülni. a feltaláló japán céggel jogi vitáik akadtak még annak idején,és emiatt nem lehet shimano márkanévvel ilyen csapágyakat gyártani.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Vegulis egy nagyon eros kerek, szoval nagyon megleponek nem gondolom, hacsak arra nem gondolok, hogy en hasznalnam-e crossban. De gondolom o nem 2 eves fizetesebol sporolta ossze. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Barna színû az összes küllõ de nem a sártól :) a könyöke alatt levõkön látszik igazán. Meg a felni mintázata a fékfelületen is árulkodó, hasonló mintájú még a Xentis, de az kiesett a küllõ miatt.

http://img389.images...entoux4cd5.jpg/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave
Millar és Sky

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@kipage: En birom a sasszemueket. :) Elarulod, ezt mibol latod?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Lightweight Ventoux és a cyclocross :ámulós szmájli:

Feltöltött kép

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
ZSÍR!

Köszi!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
kiskubai: Jah köszi a tippet... Az Ultegrán már én is gondolkodtam, a Ritchey viszont árban jobb.
Bár alighanem a telet még kihajtom a mostani elsõ kerékkel, és megvárom hogy a 2011-es Ultegra mennyiért fog menni...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A vimeon ott a teljes "Of Steel" film.

Of Steel on Vimeo

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ápropó Rapha filmek: csináltak õk több jó filmet is amiket (a legutóbbi 3-at) tudtommal csak egy napon, valamikor augusztusban lehetett megnézni a site-jukon. Ezek között volt egy ami nagyon érdekelne de sajnos lemaradtam róla. Dario Pegorettirõl készült egy riport Of Steel néven.
Tudjátok, hogy ezt honnan tudnám letölteni?
Mindenhol csak a 2 perces elõzetes látható.
Kösz, KP

Egy kis kikapcsolodas, ha valakit erdekel a legszebb bringas film, amit eddig lattam. (15 perc)
The 1910 Challenge on Vimeo

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nekem is michére van fûzve a mostani kerekem, bár az nem pályaagyak, de azért baromi jól bírja. Nem kotyog, pedig van nyúzva.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

(Amúgy a pálya agyak (pl. Miche) mennyire alkalmasak országúti használatra?)

Teljesen jó, csak nemhiszem hogy 15ös kulccsal szeretnéd szerelni az anyával rögzülõ elsõkerekedet egy országútin...
Külföldi webshopokban érdemes nézelõdni, szoktak lenni 28lyukas agyak.

28lyukas ultegra
28 lyukas ritchey wcs (tuti vétel szerintem)

Ha azzal volna problémád, hogy külföldi oldal, látogass át EBBE a fórumtémába, ahol szoktak rendelések szervezõdni, így nem kell szállítási költséget fizetned, és más intézi a nemzetközi utalást is, nem neked kell veszõdni vele.
28 lyukas miche (ez outi, ennyiért tuti befutó gondolom..)

Szerk.: Látom már járatos vagy abban a topicban :) mindegy, azért remélem tudtam segíteni!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
28 lyukas elsõ agyból szerintetek milyet érdemes venni ami kb. illik a 105-ös szetthez ár/érték arányt tekintve?
Nem akarok egy amúgy alsó-középkategóriás gépre 30 ezres profi agyat tenni, de kukába való szart se. 105-ösbõl sajnos a Shimano csak 32-est és 36-ost gyárt.
(Amúgy a pálya agyak (pl. Miche) mennyire alkalmasak országúti használatra?)