Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Ultegra magas peremes kerek van mar a katalogusban? Mar eleg regen volt neten hir, hogy a D/A-val azonos C50-es alu/karbon felni Ultegra szintu aggyal, de meg nem lattam sehol.

sztem a WH-RS80-C50-CL kerékre gondolsz. legalábbis ez tûnik ultegra szintû,magasperemes keréknek. lepötyögöm mit írnak róla: karbon/könnyûfémkompozit,magas profilú drótperemes kerékszett; 50mm-es profil magasság,kardküllõk,tömeg: 1783g/pár e.:770g, h.:1013g
ezek a kerekek elvileg szérián kívüli cuccok. 1 ultegra kerék van: WH-6700. ez a katalógus szerint.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mert tiltják. Mármint határérték felett van, kész.

Nem számít ha van róla papírod hogy nálad ez a normális.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ultegra magas peremes kerek van mar a katalogusban? Mar eleg regen volt neten hir, hogy a D/A-val azonos C50-es alu/karbon felni Ultegra szintu aggyal, de meg nem lattam sehol.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
megjött a boltba a 2011es kereskedõi shimano katalógus. jó vaskos,majdnem 300 oldal. ami országutiban újdonság lehet az a 105ös cuccok,de ezt már ismerjük. ami még érdekes lehet: a dura ace új pedálja. karbon testet kapott,viszont a tengely maradt cro-mo (ezt nem tudom miért nem lehetett volna titánból csinálni). 248gramm/pár. meg néhány új kerékszett,de mind a drágábbik szegmensben van.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

De ez miért baj? Mármint a versenyzés szempontjából?

Mert tiltják. Mármint határérték felett van, kész.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
De ez miért baj? Mármint a versenyzés szempontjából?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Igen 50% a limit... bár vicces hogy néhány folyóirat azt mondja hogy az egészséges férfi szervezetben 40-54% os lehet a szilárd véralkotók aránya.... Bár ugye Kiskubai fiatal... és ez Elite szabályozás...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Bakker, 52%!!! Az nagyon durva, egy ilyen eredmennyel bajba lennel egy ellenorzott versenyen. Talan igazolassal lehet 50 felett is, nem tudom.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Szegeden is lehet vajon ilyesmi? Kell hogy legyen mert itt lapátolnak a kajakosok, gondolom a klinikakertben lesz valahol.
Hogy kell ilyen tesztre elmenni? Besétálok a háziorvoshoz és kérek beutalót? Vagy csak odamegyek és kérek egy idõpontot hogy tesztelni szeretném magam?

Én a CSC-nél csináltam. Telefon, idõpont egyeztetés, odamegyek akkorra, és megcsináljuk. A honlapon le van írva minden tudnivaló (mit kell vinned...stb).

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Szegeden is lehet vajon ilyesmi? Kell hogy legyen mert itt lapátolnak a kajakosok, gondolom a klinikakertben lesz valahol.
Hogy kell ilyen tesztre elmenni? Besétálok a háziorvoshoz és kérek beutalót? Vagy csak odamegyek és kérek egy idõpontot hogy tesztelni szeretném magam?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

>Hemoglobin/hematokrit felsõ határérték felett
?? Mennyi?

Tok jol hangzik ez a teszt, en is elmegyek szerintem telen.

hemoglobin: 17,6 g/dl
Hematokrit: 52%

Ha rendes téli alapozást csinálsz, akkor még elõtte csinálj tesztet, hogy pontosan tudd a pulzustartományaidat.

Szerk: és sûrû a vérem, sokat kell innom :) azóta napi 3-4-5 liter víz

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Hemoglobin/hematokrit felsõ határérték felett
?? Mennyi?

Tok jol hangzik ez a teszt, en is elmegyek szerintem telen.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
köszi!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nem rég valaki említette hogy megy teljesítmény mérésre(talán kiskubai)
mi lett az eredmény?
vagy volt már beszámoló, csak én maradtam le róla..:)

Az üzenõfalon lett kidumálva a dolog, EBBEN a hozzászólásban írtam le részletesen a dolgokat Bloke-nak.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nem rég valaki említette hogy megy teljesítmény mérésre(talán kiskubai)
mi lett az eredmény?
vagy volt már beszámoló, csak én maradtam le róla..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ave: A rendes az túlzás, de azért határozottan lámpa. Egyszer volt már balesetem amikoris nagy tempóval mentem és elém fordult egy kocsi. Azóta nem merek kimenni gyertyafénnyel.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
legalábbis itthon

@szike81: Te voltal az egyetlen, a rendes lampaval? Az orszagutis vilag kicsi, az egyszer biztos.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@szike81: Te voltal az egyetlen, a rendes lampaval? Az orszagutis vilag kicsi, az egyszer biztos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Valaki tudna linkelni valami olyan oldalt, ahol rendesen érthetõen van összehasonlítva a Raynolds, Colombus, meg nem tudom még milyen váz típusok vannak. Érdekelnének különbségek, meg úgy minden így a vázakkal kapcsolatban.

Két oldallal ezelõtt linkeltem a colombus-os oldalt.
A peugeot honlapon is van egy táblázat. Peugeot PX10 information

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Valaki tudna linkelni valami olyan oldalt, ahol rendesen érthetõen van összehasonlítva a Raynolds, Colombus, meg nem tudom még milyen váz típusok vannak. Érdekelnének különbségek, meg úgy minden így a vázakkal kapcsolatban.