Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

csak pálya hajtómû létezik campába ami ilyen rövid. talán a régebbi tipusok közt még van,de nem hinném. nem értem minek ilyen rövid kar. én is hasonló testalkattal rendelkezem,és bõven jó a 170mm. volt 172,5 mm-es is de azzal nem tudtam annyira pörgetni.

úgy emlékszem a c-record-nak volt 165mm-es karja,de a mai cuccokkal nem könnyü párosítani. ráadásul elég drága is. talán fel lehet rá rakni a 9-es,10-es lánctányérokat,de nem biztos. még nem próbáltam,és nem is láttam ilyen kombinációt.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

. A marketingszöveg szerint a kormányaikba a stucni környékére egy kis titánhálót dolgoznak a felsõ rétegbe, emiatt merevebb és kopásállóbb lesz a kormány az a része.

Nem marketing benne van,látható a lakk alatt :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Fordítva van a piros és a kék a vb csíkozásban (a bringán). hopp Bloke megelõzött úgy látom, övé a pont.

Sac muti légyszives a bovdened egy fotón hogy mutat.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Talalos kerdes, mi a rossz ezen a kepen?
Feltöltött kép

A link vagy kép hivatkozás feltöltése, mert semmit sem látok...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A világbajnoki csíkok a bringán.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás

http://rs.cervelo.co...62_SPTDW479.png

Keresztben fut a lánc.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Feltöltött kép

talán hogy síkon minek megy 53/21-el?
elég kicsi a váz ennek a fickónak

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hmm.. ez a nokon szebb mint az Aligatorom ;) lehet be nevezni egyre...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
172.2mm az tenyleg sok 170cm-hez, de 165mm meg tul keves.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

Hihetetlen mennyit számít a megfelelõ hajtókarhossz... Most készültem el a hibrid gépem upgrade-jével, és a 172,5-es után olyan volt átülni a 165mm-es hajtómûre, mint a mesebeli álom.

Kicsit viszont aggaszt, hogy Campából 170-es a legkisebb, márpedig tavasszal tervezek összehozni egy lehetõség szerint full Campa outit, és nem mondanék le errõl a kényelmi pluszról... Campa kompatibilis (stílusban és funkcionálisan egyaránt), 165mm-es hajtómûrõl, hajtókarról tud valaki?

csak pálya hajtómû létezik campába ami ilyen rövid. talán a régebbi tipusok közt még van,de nem hinném. nem értem minek ilyen rövid kar. én is hasonló testalkattal rendelkezem,és bõven jó a 170mm. volt 172,5 mm-es is de azzal nem tudtam annyira pörgetni.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
170 centi, az átlépési magasságom 82.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Milyen magas vagy, hogy ilyen rovid kart akarsz?

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Hihetetlen mennyit számít a megfelelõ hajtókarhossz... Most készültem el a hibrid gépem upgrade-jével, és a 172,5-es után olyan volt átülni a 165mm-es hajtómûre, mint a mesebeli álom.

Kicsit viszont aggaszt, hogy Campából 170-es a legkisebb, márpedig tavasszal tervezek összehozni egy lehetõség szerint full Campa outit, és nem mondanék le errõl a kényelmi pluszról... Campa kompatibilis (stílusban és funkcionálisan egyaránt), 165mm-es hajtómûrõl, hajtókarról tud valaki?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kb. 73 fokos a villaszog minden bicon. A 0 fokos stucni a vizszinteshez kepest 17 fokkal all felfele. Tehat amelyik stucni vizszintesen all, az -17 fokos.

A Tune-t felejtenem, foleg egy Ritchey-hez kepest. Eleve csak ket csavaros fejlap, nem is tul konnyu, es -bar ez szubjektiv- csunya is.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ja én sem vennék Tune stucnit. Akkor inkább Syntace f99 vagy f119 attól függ hogy OS vagy alapméretes a kormányod. Szebb is olcsóbb is. Meg a Syntace gyárt rohadt jó kormányokat is, ha késõbb hozzá passzoló kormányt is vennél. A marketingszöveg szerint a kormányaikba a stucni környékére egy kis titánhálót dolgoznak a felsõ rétegbe, emiatt merevebb és kopásállóbb lesz a kormány az a része.

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
kiskubai, már korábban akartam írni, hogy ha kicserélnéd (a kép alapján nekem is -17 fokosnak) tûnõ stucnit egy másikra, akkor nem kéne az a rendkívûl csúnya hézagoló. De szerintem már amúgy is kinõtted ezt a vázat. Arra Tune-ra meg ne pazarold a pénzed.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ezek alapjan azt gondolom sima ugy a nagyobb meret, nem annyival nagyobb foleg a felsocso.
Rovid stucni helyett pl. kompakt kormanyt is be lehet vetni.
Mondjuk annak azert utana kell nezni, hogy -17 fokos stucnibol kapsz-e olyan rovidet, mint ami kell. 90-es van ugyanebbol, de kisebb nincs.

Miért lenne szükségem -17 fokos stucnira? A mostani sem az. Egyébként EZT a stucnit nézegettem. Kompakt kormány nemrossz ötlet.

iMaty: Pinarello, és az egyesület és a bringa passzolása véletlen :)

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Jelenleg így használom:
Feltöltött kép
Szerintem nem okozna gondot.

enté:
550mmnél csak magasabban ülök...az meg nem zavar hogy 17cm helyett csak 10cm lóg ki a vázból (csak mondtam két számot.).

Kitõl kaptál milyen vázra ajánlatot? :) (Picit off: az meg csak most esik le, hogy a bringád színéhez választottál egyesületet :D )
- egy bolygó, két kerék -

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ezek alapjan azt gondolom sima ugy a nagyobb meret, nem annyival nagyobb foleg a felsocso.
Rovid stucni helyett pl. kompakt kormanyt is be lehet vetni.
Mondjuk annak azert utana kell nezni, hogy -17 fokos stucnibol kapsz-e olyan rovidet, mint ami kell. 90-es van ugyanebbol, de kisebb nincs.