Ehhez mit szóltok? Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem hülyeség.
Miért van a lábfej közepénél a stopli? És ez miért jó? Nem hatékonyabb az erõkifejtés ha elõrébb van?
Ehhez mit szóltok? Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem hülyeség.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
am válaszolnék, csak utána kell hogy kérdezzek. 10es az tuti van, bõven 20k alatt. 9es nemtudom még hogy van-e.
kiskubai am rád írtam record ügyben
Tudod te is hogy ennél sokkal-sokkal mélyebben bele lehetne menni a témába, de az egyszeri rider annyit érzékel belõle hogy könnyen gyorsul a bringa, könnyû az egész, és gyorsabban megy vele.>érezhetõen könnyebben gyorsul, és tartani is könnyebb a sebességet.
Erdekes, mert ugye Sosenka is konehez (direkt nehezitett) kerekekkel dontott egyoras csucsot.
Egyebkent is az aero kerek gyorsabb, mint a konnyu, es az aero mindig nehezebb, mint a konnyu.
A gyorsithatosag viszont igaz, minel konnyebb, annal jobban reagal a bico egy "rugasra".
Kiskubai: szerintem a könnyebb felni nem csak azt a képzetet kelti hogy valójában gyorsabban mész, hanem tényleg érezhetõ hogy könnyebb tekerni. A montimon volt egy közel 500 gr-os felni, és miután kicseréltem egy 400 gr-os Dt xr 4.2d-re érezhetõen könnyebben gyorsul, és tartani is könnyebb a sebességet.
Miért nem rendeled meg egy megbízható webshop-ban?
Én biztos nem hagynám hogy palira vegyenek...