A karbonvillák 360 helyett inkább 260g tól indulnak (van még biztos ennél is könnyebb, de az már nem mindennapos használatra készült) 300g körül már lehet igen jó minõségû és nem is aranyárú villát venni. Az én villám fullkarbon és 360gramm. Viszont ha már itt tartunk a villáknál, a kormánycsapágyam állandóan fellazul. Nem nagyon, én észre sem veszem, de ahova szoktam hordani szereltetni, ott mondták a srácok, hogy ennyire nem szabadna lelazulni ilyen rövid idõ alatt. Ennek mi lehet az oka?
kilazulás: érdekes dolog, változnak a kormánycsapágyak. a mostani fsa-t úgy kell beállítani, hogy némi erõ is kell hozzá. ezzel a kerék könnyen forog, viszont kézzel már nem tudom elforgatni a csapágy zárókupakját a stucni alatt. az elõzõ bringámon lévõ 1" ritchey logic-t körülbelül pinaszõr legyezõ finomsággal kellett belõni, ha némi power került a gépezetbe, már szorult. napersze az egy használt vétel volt, az fsa meg új.
szóval csak azt akartam mondani hogy ahogy neked beállítják, attól még nem kotyog, de még lehetne húzni rajta (anélkül hogy szoruljon)