Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
teljesen olasz bringába elég fura a sram/sh sor..., egyébként hivatalosan nem. gyakorlatilag össze lehet tákolni, de soha nem lesz olyan, mint a homogén szett. (shnál jó a 10es váltó a 9es sorhoz)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Nézegettem az országúti bicajokat,jövõre jó lenne összerakni egyet.Teljesen olasz bicajt szeretnék,régebbi Bianchi váz Campagnolo szettel.mint montin,országúti bicajon is kompatibilis a 10es hátsó váltó 9es sorral,vagy itt ez nem lehetséges?Campagnolo váltó mûködik Sram/Shimano sorral/lánccal?Egyelõre ennyi kérdésem lenne,de lehet a végén mégis Shimano cuccok lesznek rajta

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ronda vagy sem, mai modern kormanyformak alapmeretbol azert eleg ritkak, igy en siman bevallaltam a nehez adaptert a telibicon.

Na most erre be akartam írni, hogy ott van az Oval Concepts, ahol egy-két éve még az volt a szöveg, hogy mekkora baromság az OS országútra, erre most látom, hogy már csak OS kormányt forgalmaznak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ronda vagy sem, mai modern kormanyformak alapmeretbol azert eleg ritkak, igy en siman bevallaltam a nehez adaptert a telibicon.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

csak adapterrel tudod megoldani, hogy aheades os stucnit felrakj mellé.

Jah gondoltam... Marad az alapméretes kormány akkor. :) Az adapter nehéz is meg kicsit stílustalan is, és bloke-nak igaza van, tényleg bután nézne ki...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
csak adapterrel tudod megoldani, hogy aheades os stucnit felrakj mellé.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Jól hangzik... Én azon gondolkodom hogy a szétnyúlt SRAM láncomból vágok egy karkötõt magamnak... Még patentszem sem kell hozzá, szépen láncvágóval felrakom aztán jó lesz.

Na de ami eszembe jutott, hogy létezik-e hagyományos, menetes villanyakhoz való stucniból túlméretes befogójú?

Elõbb ment ki a divatból a menetes kormánycsapágy, mielõtt a túlméretes befogó bejött volna. Mondjuk értelme se sok volna és valami iszonyat hülyén nézne ki.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Jól hangzik... Én azon gondolkodom hogy a szétnyúlt SRAM láncomból vágok egy karkötõt magamnak... Még patentszem sem kell hozzá, szépen láncvágóval felrakom aztán jó lesz.

...Aztán egy autóbalesetnél jól letépi az egész kézfejedet pl ha beakad valamibe. Én inkább egy gyengébb dologgal kötném össze az illesztésnél, nem láncbontóval raknám fel.

Öltönyöl alap hogy milyen lesz a mandzsettagomb? :)
Feltöltött kép

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Nem egy srác csinálja, az csinálja aki akarja... :) Nekem most egy piros schwalbe blizzard-ból van, szálszakadásos volt a lelkem...És egyáltalán nem büdös, semmi szaga nincs. Most fogok csinálni egyet fekete blizzardból hogy ne piros öv legyen már az öltönyhöz szalagavatón...esküszöm nincs egy normális övem :D

Na de ami eszembe jutott, hogy létezik-e hagyományos, menetes villanyakhoz való stucniból túlméretes befogójú?

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
sziasztok,

lenne egy eladó (bontott) sram force hajtómû, középcsapággyal. nem volt még sram hajtómûvem (most egy octalinkes 105-ösöm van) , de a csapágyait nem nagyon dícsérik. van valakinek hosszabb távú tapasztalata sram közepekkel? akár jó, akár rossz tapasztalat, ossza meg velem, köszi!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nem egy srác csinálja, az csinálja aki akarja... :) Nekem most egy piros schwalbe blizzard-ból van, szálszakadásos volt a lelkem...És egyáltalán nem büdös, semmi szaga nincs. Most fogok csinálni egyet fekete blizzardból hogy ne piros öv legyen már az öltönyhöz szalagavatón...esküszöm nincs egy normális övem :D

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Itt láthattad:

Gumi nadrágszíj | Herce-Hurca

Mindent gyártanak pénztárca övtáska válltáska. Kicsit büdösek, de használat során elmegy a szaga. Hódmezõvásárhelyen volt egy öko kiállítás az uszodában, ott kint volt sok termékük, körbe lehetett tapizni mindent, de nekem nem tetszenek, öreg vagyok már ehhez a stílushoz.
:(

Ettõl csak a biciklilánc karkötõ a jobb... Egy futáron láttam valamikor ilyet.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Itt láthattad:

Gumi nadrágszíj | Herce-Hurca

Mindent gyártanak pénztárca övtáska válltáska. Kicsit büdösek, de használat során elmegy a szaga. Hódmezõvásárhelyen volt egy öko kiállítás az uszodában, ott kint volt sok termékük, körbe lehetett tapizni mindent, de nekem nem tetszenek, öreg vagyok már ehhez a stílushoz.
:(

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
vászondarab... edzeni még simán jó...

Tudom, kicsit idétlen megoldás, de én megfoltoztam belülrõl ugyanúgy, mint egy belsõt: vulkanizáló genya + folt, osz' jónapot. Figyelni kell rá, néha-néha ránézni, de egy drága külsõt emiatt kidobni... Sem a pénztárcád, sem a környezet nem örül neki :(

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

1 nap alatt 2 hátsókerékdefekt, két különbözõ bringán az jó?

egy felütés, meg egy beágyzódott kavics
utóbbi miatt lehet kukás lesz a PRO3 Race külsõm...:(

Tudom, kicsit idétlen megoldás, de én megfoltoztam belülrõl ugyanúgy, mint egy belsõt: vulkanizáló genya + folt, osz' jónapot. Figyelni kell rá, néha-néha ránézni, de egy drága külsõt emiatt kidobni... Sem a pénztárcád, sem a környezet nem örül neki :(
- egy bolygó, két kerék -

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

meg nem mondom hol láttam, de egy magyar srác csinálja õket itthon..
mellesleg egész jól néznek ki

mennyire lesz tõle büdös a nadrág?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Övnek külsõt? az milyen?
elsõ hallásra elég meredek..

meg nem mondom hol láttam, de egy magyar srác csinálja õket itthon..
mellesleg egész jól néznek ki
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Vagy hullahopp karikának :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak :) Vagy övnek...

Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt :D

Övnek külsõt? az milyen?
elsõ hallásra elég meredek..

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Nemtudom mekkora volt az a kavics, de szivesen elfogadom azt a kukázott külsõt görgõzõs guminak :) Vagy övnek...

Szerk: múltkori túrán montisok outisok vegyesen, és az egyetlen defektet Zeezoltano kapta fullival, aszfalton, felütéses defekt :D

Ez már Murphy! :D