11éve voltam utoljára, azóta nem láttam nagymamámékat...226ezer a retúr repjegy
Kezdj el bringázás helyett ultra kajakozni.
11éve voltam utoljára, azóta nem láttam nagymamámékat...226ezer a retúr repjegy
Hat ez igy leirva tenyleg nem a te heted... Ket het Kubat javasolok.
Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze.
Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki?
Decathlonban lattam ma: Btwin*-*Silk gloves black*-*CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves*-*Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.
Nekem 1500ft-os ALDI-s elég volt így 3 fokban...majd holnap nekem is fázni fog a lábam cyclocrosson az SPD cipõben...Van teli zoknim, no nem az az ultra teli mint pl ez: http://www.hucknroll.../GBW0050/BK.jpg
Legkozelebb majd azt veszem fel.
Mondjuk sima windstopperes kesztyu is kevesnek tunik 1-2 fokban.
Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.
Kicsit passzív lett a fórum, kicsit dobjuk fel.
Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?
Most még a bicóm is sajálnám kivinni.
Kicsit passzív lett a fórum, kicsit dobjuk fel.
Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?
Most még a bicóm is sajálnám kivinni.
sziasztok,
lenne egy eladó (bontott) sram force hajtómû, középcsapággyal. nem volt még sram hajtómûvem (most egy octalinkes 105-ösöm van) , de a csapágyait nem nagyon dícsérik. van valakinek hosszabb távú tapasztalata sram közepekkel? akár jó, akár rossz tapasztalat, ossza meg velem, köszi!
Összecsukható. (illesztés a felsõvázcsõ tövében...)Erre tudtok gombot varrni? Mire jo egy ilyen vaz?
heló, a kérdésem az lenne, hogy 175 cm magassághoz milyen méretet használtok/tatok klasszikus geometriából, mert tudom hogy vannak táblázatok, ami 54-56 ot ír, de ha van valaki ilyen magas, annak megköszönném ha megosztaná. és ugyanez lenne a kérdésem 184 centivel is.