B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?!
Nem is mondtad el nekem
Ezt írtad mikor dumáltunkNem Merida lesz, de amig nem hivatalos, nem mondom inkabb
Tényleg Canyon?
B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?!
Ezt írtad mikor dumáltunkNem Merida lesz, de amig nem hivatalos, nem mondom inkabb
Üdv.
135 mm-es tengelyhez tervezett gyorszárak jók az országúti 130 mm-es mérethez is, kellõen erõsen zárnak?
Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.
A tizes sor keskenyebb mint a kilences.
tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
az alany egy ultegra volt
megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?
azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság
Nem Merida lesz.
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban.
Ok.Új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel.
Így már jó lesz:tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?
azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság
A sebesség mindent megold.
Nem Merida lesz.
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban.
tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
A párszázados azért jó, hogy ott van, mert így nem rohad össze a gyûrû a sorral. De emiatt könnyebben le tud lazulni (nekem még nem volt ilyen problémám, de másoknak már igen).
A sebesség mindent megold.
Ha már itt vagy, megkérdezem. Milyen meridával fogsz idén versenyezni?
Igen, ez szerintem nem baj, nincs szerepe.
Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat (s talán van még egy szín).
Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.
Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat, a szürke 4,5-öt.Milyen stopli kell ehhez a cipõhöz? Jelenleg biztos nincs ilyenem itthon (egyedi rendszerû pedálom van most), de valamelyik havernak biztos van, aztán addig elkérném tõle.