Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?! :D

Nem is mondtad el nekem :P Csak más is kap onnan kerékpárt, gondoltam hátha neked is onnan jön :D

Nem Merida lesz, de amig nem hivatalos, nem mondom inkabb

Ezt írtad mikor dumáltunk

Tényleg Canyon? :)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Írtam egy cikket Lance Armstrongról a blogom.Csak az olvassa el akit érdekel, felesleges kötekedõk ne kattintsanak a linkre! Köszi :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

canyon! :P

B+! Nem megmondtam, hogy ne járjon el a szád?! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Üdv.
135 mm-es tengelyhez tervezett gyorszárak jók az országúti 130 mm-es mérethez is, kellõen erõsen zárnak?

Bõven jó kell legyen. Én ha külön szállítom a kerekeimet, akkor teljesen becsavarom a gyorszár anyájaát és egy csomó kilóg a tengelybõl.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel. :)

canyon! :P

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Üdv.
135 mm-es tengelyhez tervezett gyorszárak jók az országúti 130 mm-es mérethez is, kellõen erõsen zárnak?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.

de igen, jellemzõ, a pedáltest kopása, és a kotyogás is. a kotyogás elég hamar jelentkezik (1-2hónapos horror árúaknál is). én a régi lookat azért cseréltem le mert szanaszét kopott már a pedáltest, fix stoplival rendesen lötyögött benne. az igaz h én is használtan kaptam és kismillió km-t raktam bele... ennyi pénzért jobb pedált ennél ne akarj:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

A tizes sor keskenyebb mint a kilences.

akkor ezért kell az 1 miliméteres legalura. elég nyeszlettkének tûnt elõször, és a szabadonfutó kiképzése
sem olyan mintha ez odaillene, de a gyártó tudja:)

MJani, így már értem a százados lemezkét. abban lehet igazság hogy lelazulhat, mert a századosnak csak a széle rovátkolt, az anyának meg az egész alja...

kössz mindnekinek

most (aka: már 1 éve:D) építek a shimano-pro (105,ultegra - xlt) bringót, szóval majd lesz még alap kérdésem:)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
9sebis agyra kell a hézagoló, ha 10es sort raksz fel, mert az ennyivel keskenyebb. a lemeznek nyilván vmi lelazulást gátló funkciója van. gondolom így nagyobb kisebb nyomaték hatására jobban rá tud szorulni.

na látom közben megválaszoltak mindent.

tegnap raktam össze elõször 10-es sort,
az alany egy ultegra volt

megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?

azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én tudom, engem mindenki utál. :'( :D

Na, ON! ;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Nem Merida lesz. ;)
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban. ;)

Most minek akarod, hogy utáljanak? Mert én is utállak, ugye tudod? :D :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel. :)

Ok. :)

megtudná valaki mondani hogy miért kell az a kis 1 mm vastag gyûrû elsõként az agyra,
és miért van az a vékonyka párszázados lemez közvetlenül a leszorító anya alatt?

azért furcsa nekem az elsõ, mert ha 9-es az agy akkor elvileg oda kellene, habár más a kerekek közötti távolság

Így már jó lesz:

A párszázados azért jó, hogy ott van, mert így nem rohad össze a gyûrû a sorral. De emiatt könnyebben le tud lazulni (nekem még nem volt ilyen problémám, de másoknak már igen).

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Új szponzor. Többet sajna nem mondhatok, amíg nem hull le a lepel. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem Merida lesz. ;)
Elvileg nem kell sok idõt várni, és már jelentkezek is a Ki milyen bringával nyomul?-ban. ;)

Akkor mégsem HCT-s leszel? Vagy új szponzor?
Esetleg még titkos? :)

A párszázados azért jó, hogy ott van, mert így nem rohad össze a gyûrû a sorral. De emiatt könnyebben le tud lazulni (nekem még nem volt ilyen problémám, de másoknak már igen).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Ha már itt vagy, megkérdezem. Milyen meridával fogsz idén versenyezni?

Nem Merida lesz. ;)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A tizes sor keskenyebb mint a kilences.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Igen, ez szerintem nem baj, nincs szerepe.

Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat (s talán van még egy szín).

Szürke, de szerintem csak Keo

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Köszönöm. Igazából arra gondoltam, hogy a pedáltest van elkopva, ott ahol hozzáér a stopli (a képen ahol hiányzik a festék). De látom nektek ez fel sem tûnt akkor gondolom nem jellemzõ a look a pedálokra.

Igen, ez szerintem nem baj, nincs szerepe.

Milyen stopli kell ehhez a cipõhöz? Jelenleg biztos nincs ilyenem itthon (egyedi rendszerû pedálom van most), de valamelyik havernak biztos van, aztán addig elkérném tõle.

Look Delta (kapható, pl. Decathlonban is, legalábbis erre), a fekete nem mozog, a piros az valahány (9?) fokot mozoghat, a szürke 4,5-öt.
Bloke megint megelõzött...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi.