könyöklõ: érdekes kérdés. lehet emlékeztek, eddig sufnituning idõfutamkormányt használtam, vagy ennek csak a könyöklõ részét, mikor hogy. maga a könyöklõ azért volt nagyon jó mert a könyöktámasz nem lógott csak kb fél cmvel a kormány fölé, így a hézagolókat felülre pakolva ideális pozíciót vehettem fel. nyerget koppra elõretolni, ahogy Bloke is írta, alap. olcsón hozzájutottam nemrég egy ilyen idõfutam kormányhoz:
Wiggle | Pro Synop TT Aero Bars Aero Handlebars Ehhez van már egy kormányvég váltókarom, kell még hozzá egy fékkar, bowdenezés, meg egy túlméretes stucni. na de itt jön a bibi ugyanis mint látjátok a kormány felett van jóval a könyöktámasz, ami jól is van ha az ember idõfutam geojú vázzal használná. Én viszont mezõnybringán fogom, ezért kiszámoltam, hogy úgy hogy más kormánycsapágy "fedõvel" és 0 hézagolóval, kb 4cm-t nyerve még úgy is 30fokos stucni kell, hogy eléggé lent legyen a könyöktámasz. szóval erre oda kell figyelni ha csak szimplán könyöklõztök, hogy lejjebb lehessen tenni a stucnit (ez a kevésbé fontos) és hogy egy szintbe legyen közel a kormány és a támasz. persze egyikkel kompenzálható a másik, de ugye nem az a jellemzõ, hogy valaki sok hézagolót használjon. egyébként van egy feleslegessé vált itm könyöklõm, bár nem tudom hogy meg akarok-e tõle válni, pont ezért, mert ritka jó felépítésû. ha meg olyan vele az ember, mintha egy tornyot vezetne, annak nem sok értelme van. egyébként én sem vagyok valami hajlékony, lehet hogy más nálam is lentebb használná, de akadhat olyan is, aki fentebb használná, de õ a mezõny verzióban is ott használja, ergo ugyanaz vonatkozik ide is, hogy nem lesz túl szerencsés a pozíció.
remélem tudtam segíteni, jó próbálgatást!