Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ja,de érezhetõen javult a fékhatás,fõleg a hátsó javult a 80kg-om+bringa fékezéséhez.

A szmájliból feltételezem, hogy tisztában vagy vele, hogy mennyire három komponensû a dolog. De ha tényleg ennyire jó, akkor lehet, hogy kipróbálom.

GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Én a gyári ultegra cserélhetõ betétet cseréltem merida három komponensüre:)(zöld/szürke /fekete) és az már javított a fékteljesítményen kb:25-30%-ot.

A szmájliból feltételezem, hogy tisztában vagy vele, hogy mennyire három komponensû a dolog. De ha tényleg ennyire jó, akkor lehet, hogy kipróbálom.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Én a gyári ultegra cserélhetõ betétet cseréltem merida három komponensüre:)(zöld/szürke /fekete) és az már javított a fékteljesítményen kb:25-30%-ot.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az országúti fék tényleg egy érdekes dolog. :) Azt mondom alsó fogásban bármikor meg tudok állni, de a fékkart fogva már érdekes a helyzet :) .

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

bbb-bõl a roadstop deluxe van 1200-ért is. teljes szett. végül azt vettem, bár még nem használtam.

most hogy mondod, szerintem én is azt vettem legutóbb...
csak akkor nem tom mibe vettem 2500-ért fékpofát..lehet az montis volt..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én meg a Roadstop-ról váltottam fémházasra (szintén BBB), mert valaki itt írta korábban, hogy azon múlik a fékhatás. Semmi javulást nem tapasztaltam, sõt ez kisebb felületen érintkezik. Az elsõbe vettem piros Ritchey csere gumit, ez se hozott javulást. Még egy esélyt adok majd egy Jagwire-nek, aztán nem kisérletezek többet.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
bbb-bõl a roadstop deluxe van 1200-ért is. teljes szett. végül azt vettem, bár még nem használtam.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
lehet kapni BBB fékpofát ~2500Ft-ért két párat, az jó puha és rendesen fog, igaz hamar fogy..:)

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Marmint mi nem fog?
Esoben karbonfelnin egy rossz betet, az nem fog tenyleg.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A teli biciklimen meg mindig az eredeti trikolor fekbetet van, amivel vettem '93 korul. Szoval jol birja ez a meret is orszaguton.

Nem az a gond, hogy a fékpofa nem bírná, hanem hogy nem fog. :P

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A teli biciklimen meg mindig az eredeti trikolor fekbetet van, amivel vettem '93 korul. Szoval jol birja ez a meret is orszaguton.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Mi az oka, hogy országúton nem terjedtek el a hosszabbfajta fékpofák?

Beleérne a villába.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Mi az oka, hogy országúton nem terjedtek el a hosszabbfajta fékpofák?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az en 53x16-ombol kiindulva, szerintem az 50x16 sem annyira keves, ha nem versenyez az ember.
100-as labfordulattal 40 km/h megvan.

Persze biztos van akinek az alapozo tempoja is tobb, tudom. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

ki mikor tervezi átülni a télibringáról? én asszem csak március közepe felé,de lehet h csak a 3.héten nyergelek át az ünneplõs bicajra. :) ma kezdtem csak normálisabban tekerni. a múlt hét teljesen kiesett.

hello donciccio,

dobtam egy privát üzenetet

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Kompromisszumot kellet kötnöm ;). Dobogókõnél vagy fellegvárnál elment a 43-26, de meredekebbnél eléggé izmozni kell, meg féltem az ízületeimet, inkább pörgetem nagy fordulaton...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ha sok az izmos emelkedõ akkor jó.
de az 50-16 nem kevés?

Flickr

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

off:
climbbybike-on mennyivel késõbb jelenik meg az elkészített mászás?
ON

szép a peugeot, lehet hogy 36-al könnyebb, de nem lesz így túl könnyû? hányas kerekek vannak a soron?

Ha jól számoltam 16-26(?). Kipróbáltam emelkedõn, síkon, pont jó...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
off:
climbbybike-on mennyivel késõbb jelenik meg az elkészített mászás?
ON

szép a peugeot, lehet hogy 36-al könnyebb, de nem lesz így túl könnyû? hányas kerekek vannak a soron?

Flickr

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Végre kész van a gép!
Ami új: felni (ambrosio excursion), küllõk (dt), gumik (Hutchinson Top Speed kevlar), Altrix Premium 50-36T hajtókar, shimano monoblokk.
Azért 36T-vel jobb hegyet mászni, mint 52-43-al:).
Ahhoz képest, hogy edzésre vettem, jobban vigyázok rá, mint a montira, esõben ki nem vinném...
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép

szép

esõbe meg vidd ki nyugodtan, azért van