Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Közben rájöttem. Egy kétoldalas szalag van rajta. Lehúztam, visszanyomogattam. Sikerült, Így legelsõre szerintem jó is lett :)
Köszi a válaszokat!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nálam lejött a ragasztócsík amikor leszedtem a papírt a bandázsról. Rendesen megfeszítettem és teljesen jó. Nem csúszkál és bármikor le tudom tekerni és újra feltekerni.

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?

Nem tudom, nekem nem ragasztó volt a bandázson. Az a fehér szalag, amit lehúztam róla, az nem ragasztót takart, hanem csak egy csúszásgátló csíkot. Nekem az elég is volt. Nem csúszkál, ha jól van feltekerve.

/e: Ragasztós csak az a 2 kis darab volt, amit a fv-karnál kell a szorító pántra ragasztani, hogy ott vastagabb legyen a bandázs és ne szakítsa el a rendes darabot.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Néhol marad rajta ragasztó, de a nagyrésze a lehúzott szalagon van.. Valamennyi ragasztó mindenképp kellene, mert így el sem tudom kezdeni..
De gondolom ennek nem kéne lejönnie..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Minek ragasztó a bandázs feltekeréséhez?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?

nem maradt ott vmi öntapadó réteg?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sziasztok!

kétoldalú ragasztószalaggal

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Sziasztok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Némi technikai információra lenne szükségem a BB30 vs GXP rendszerrõl. A kérdés: a bb30 hajtókarja különbözik a gxp rendszer hajtókarjától? Vagy csak a két csapágyszabvány eltérõ? Amit beledugok a csapágyba az ugyanaz? Én úgy vélem hogy nem, mert a bb30as hajtókar tengelye is rövidebb, de tudtok erre adatokat mondani/mutatni, hogy mennyi a különbség?

Vastagabb a bb30 tengelye.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Van meg egy offos kerdesem.

Karacsonyra kaptam egy velo elofizetest, de eddig nem erkezett meg az elso szam, kozben meg mar a 2. is megjelent elvileg.
Igy 10 emailen tul kicsit kozelebbrol vennem kezbe az ugyet.
Ismer valaki konkret szemelyt, aki reszt vesz a velo kesziteseben?
Kurva jol titkoljak ugyanis, hogy ok kicsodak, sehol egy telefonszam.

dobj nekik emailt hogy árajánlatot kérsz a hátsó borítóra, mert hirdetni szeretnél . percek alatt visszahívnak

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] régi (1055) 105-ös agyamba hol találhatok kónuszt?
(Boltokban azt mondták hogy már nem gyártják, felejtsem el. Illetve kapható olyan kónusz amivel össze tudom rakni porvédõ gumigyûrû nélkül.)

Bp-n Hugónál (Kálvin tér, Hugo-Sport kerékpárbolt, szaküzlet és szerviz) vettem kónuszt két éve. Vidd el a régit, sõt a tengelyt is (s próbáld rá). Ha ott nem lenne, Shimano kónuszt szerintem csak lehet találni.

mercenary

mercenary

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok, nem tudna nekem javasolni vki 1 alumínium polírozót Bp- en??
Elõre is köszi.

Zsoldos

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Némi technikai információra lenne szükségem a BB30 vs GXP rendszerrõl. A kérdés: a bb30 hajtókarja különbözik a gxp rendszer hajtókarjától? Vagy csak a két csapágyszabvány eltérõ? Amit beledugok a csapágyba az ugyanaz? Én úgy vélem hogy nem, mert a bb30as hajtókar tengelye is rövidebb, de tudtok erre adatokat mondani/mutatni, hogy mennyi a különbség?
11:38:11 IM 2012

mandras81

mandras81

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

érdemes,még is csak konfortosabb:)

Akkor nem kell tartanom az olcsó húsnak híg a leve effektustól? Márhogy, olcsó alu/karbon rosszabb mint hasonló árban levõ alu?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Érdemes lenne egy ilyen olcsóbb alu/karbon villát venni, vagy inkább maradjak az alunál?

(Nagyon) kezdõ felhasználó vagyok.

érdemes,még is csak konfortosabb:)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A kiado BT neve, cime az megvan. Ebbol meg nincs telefonszam. :) De igaz lehet, a papiron muszaj felelos kiado nevet feltunteni, koszi a tippet.
MJani, szinten koszi.

Nabi

Nabi

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Üdv!
Nem biztos hogy ez a legjobb téma, de itt teszem fel a kérdést mert úgy látom itt pörgés van:)
Szóval régi (1055) 105-ös agyamba hol találhatok kónuszt?
(Boltokban azt mondták hogy már nem gyártják, felejtsem el. Illetve kapható olyan kónusz amivel össze tudom rakni porvédõ gumigyûrû nélkül.)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Karacsonyra kaptam egy velo elofizetest, de eddig nem erkezett meg az elso szam, kozben meg mar a 2. is megjelent elvileg.

Ilyen problémám anno már nekem is volt. Eléggé sokára válaszoltak, de utána nagyon korrektul elrendezték a problémát.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
És ha újságosnál elkérsz egy újságot, és megnézed hogy ki a kiadó, és õket zargatod?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen én is kiadtam, hogy nem tudni róluk semmit, de facebookon ezt találtam Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!. Õ szokott erre a fórumra írni, azt hiszem thy néven (régen thommey néven csak kitiltották). Aztán még azt tudom, hogy a Grósz Béla (monti, néha országúti versenyzõ) is ír a velon.