Akkor nem kell tartanom az olcsó húsnak híg a leve effektustól? Márhogy, olcsó alu/karbon rosszabb mint hasonló árban levõ alu?
Nem kell tartanod tölle,az alu nyaku nehezebb ugyan de sokan mondják,hogy biztonságosabb.
Akkor nem kell tartanom az olcsó húsnak híg a leve effektustól? Márhogy, olcsó alu/karbon rosszabb mint hasonló árban levõ alu?
Hát, én is azzal raktam fel, miután sikerült visszarakni rá.. De a legelsõt elrontottam, és visszabontottam, simán lejött nekem..
A stuci fedlapját meg kézzel rászoritva dugokulcsra és azon körbe-körbe forgatva.
Egy alu stucnit azért nem oly nehéz pár tizedmilimétert csiszolni,ha jól sikerül eltalálni a henger és csiszpapír közös átmérõjét,szépen látszik ahol az ív két végét szedi le.Mikor már az ív közepét csipegeti a csiszpapír elvileg jó is.
Kb:1óra melóval szépen megodható.
Kb. mennyi ideig csiszoltad? Forgattad a hengeres testet vagy húzogattad rajta? Egyszer próbáltam egy diós stucnit reszelõvel bõvíteni, de egy nap után meguntam, fõleg, hogy nem lett szimmetrikus.
Én egy hengeres test és egy csiszoló vászan segítségével vettem rá a 25,4-es stucnit a 26-os kormány befogadására,remekül megvan.
A sebesség mindent megold.
Na mindegy egyszer biztos mindenki beleesik ebbe nem.
Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?
Bp-n Hugónál (Kálvin tér, Hugo-Sport kerékpárbolt, szaküzlet és szerviz) vettem kónuszt két éve. Vidd el a régit, sõt a tengelyt is (s próbáld rá). Ha ott nem lenne, Shimano kónuszt szerintem csak lehet találni.
Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?
Sziasztok!
Sziasztok!