Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?
nem maradt ott vmi öntapadó réteg?
Sziasztok!
Most akartam betekerni a kormányt bandázzsal. Le is húztam a fehér szalagot középrõl, de a ragasztó nagyrészét le is tépte... Ilyenkor mi van? Mivel ragasszam fel?
Sziasztok!
Némi technikai információra lenne szükségem a BB30 vs GXP rendszerrõl. A kérdés: a bb30 hajtókarja különbözik a gxp rendszer hajtókarjától? Vagy csak a két csapágyszabvány eltérõ? Amit beledugok a csapágyba az ugyanaz? Én úgy vélem hogy nem, mert a bb30as hajtókar tengelye is rövidebb, de tudtok erre adatokat mondani/mutatni, hogy mennyi a különbség?
A sebesség mindent megold.
Van meg egy offos kerdesem.
Karacsonyra kaptam egy velo elofizetest, de eddig nem erkezett meg az elso szam, kozben meg mar a 2. is megjelent elvileg.
Igy 10 emailen tul kicsit kozelebbrol vennem kezbe az ugyet.
Ismer valaki konkret szemelyt, aki reszt vesz a velo kesziteseben?
Kurva jol titkoljak ugyanis, hogy ok kicsodak, sehol egy telefonszam.
Bp-n Hugónál (Kálvin tér, Hugo-Sport kerékpárbolt, szaküzlet és szerviz) vettem kónuszt két éve. Vidd el a régit, sõt a tengelyt is (s próbáld rá). Ha ott nem lenne, Shimano kónuszt szerintem csak lehet találni.[...] régi (1055) 105-ös agyamba hol találhatok kónuszt?
(Boltokban azt mondták hogy már nem gyártják, felejtsem el. Illetve kapható olyan kónusz amivel össze tudom rakni porvédõ gumigyûrû nélkül.)
érdemes,még is csak konfortosabb:)
Karacsonyra kaptam egy velo elofizetest, de eddig nem erkezett meg az elso szam, kozben meg mar a 2. is megjelent elvileg.
A sebesség mindent megold.