Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg felveszem az ausztrál mezemet és megmondom, hogy sorry mate, csak egy kicsi beszel madjar. :)

Nagy ötlet. :) Én meg az olasz mezemet.

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Én inkább azt bírom, amikor 5 összeszakadt autó után a mi normális gyönyörû állapotban tartott ladánkat szedik ki, elõttünk meg rohadó tragacsokkal fát lopva haladnak a cigányok, azokra meg basznak. De ebbe fölösleges (pláne ezen a fórumon) belemenni, mert csak energia pazarlása.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
nagyon felmegy a pumpám ezektõl a buzi rendõröktõl. utálom mindet. mindig ott vannak ahol nem kéne. elmegyek tekerni másfél órát,és a két kezemen se tudom megszámolni hány vezetés közben mobilozó faszt látok. azokat miért nem kergetik?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"? Szívesen beruháznék egy országúti bringába, de valahogy az az érzésem, hogy ezeken a valóban balkáni aszfaltcsíkokon nem sokáig bírná két centrírozás között a felni. Hetente centríroztatni meg csak bosszúság lenne. A felni tömege nem igazán szempont, csak országúti tekerésekhez kell, amikor nem lehet menni terepre. Kösz a válaszokat.

Nézd, én szebb napjaimon ruhástól 110 kiló vagyok, plusz 10 kiló a táskám. A felnim egy kb. 20 éves szimpla Alesa alu felni, és a kerékpárútnak csúfolt valami, ahol 2X10 km-t tekerek egy nap (plusz az országúti edzések) teli van keresztirányú törésekkel. A kisebbeken átmegyek, a nagyobbakat átugrom, de vannak olyan kátyúk, amiket nem tudok kikerülni, vagy múltkor pl. két lépcsõnyit kellett ugrani, mert a bringásoknak kialakított felhajtót teljesen elfoglalták. Igaz, hogy az elsõ kerekem is 36 lyukas, és 3 keresztre van fûzve, de még ilyen igénybevétel mellett sem kellett centrírozni egyszer sem.

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Mibõl gondolod, hogy a magyar rendõr nem beszél angolul?!:):)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én meg felveszem az ausztrál mezemet és megmondom, hogy sorry mate, csak egy kicsi beszel madjar. :)

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Ja, mondjuk olyan sok mindent nem lehet tenni. sztem senki sem fog csengõt szerelni a bicójára, és a bicikliuatakat sem fogjuk preferálni.. Lehet, h az alkotmány módosítás mellett néhány ilyen, gyakorlatben kivitelezhetetlen jogszabályt is át kellene gondolniuk..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
bejelentették. habár ápr. 4-tõl mondtak 3 hetet.
faszán kihagyom ezt a hónapot akkor :D

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Hát, a rendest úgy értem, h nem okoskodtak ott, mondták, ez van.. Végülis csak a munkájukat végzik, nem kell õket bántani, elég baj neki h rendõr:)
Hogy érted h vártad h ki lesz az elsõ a hírrel? Hallottad h lesz ellenõrzés?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Mondjuk ha annyira rendesek, akkor miért nem engedtek el? Mindenestre, már vártam, hogy ki lesz az elsõ, aki jelentkezik ilyen hírrel.

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Kedves kerékpáros társaim!:) Ma megb.. a rendõr 5 e Ft-ra, mert nem a kerékpárúton mentem. Azt mondta,a hónapban nagyon sok ilyen ellenõrzés lesz. Figyeljetek! Ja, és ha akar, abba is beleköthet, h nincs csengõ meg lámpa meg macskaszem meg még mittomén milyen himbilimbik..:) Ezek amúgy rendesek voltak, láttam rajtuk, h õk is tisztában vannak vele, h a kerékpárút teljességgel alkalmatlan, sõt veszélyes sport célú kerékpározásra. Igazából nemtom változtat-e valamin hogy szólok, de legalább nyugodt a lelkiismeretem:))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Es ha mar meretre vagtad? ;)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
50 gramm, hát olcsóbban lehet faragni: mikor méretre vágtam a villanyakat, lejött 34 gramm a távtartókkal együtt :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kicsit visszaterve a STOP cukrazdahoz.
Egy szem logot talaltam: STOP idofutam by palj at Garmin Connect - Player

Fotok alapjan idofutam bicoval mentek, akik jot mentek.

Ilyen kéne nekem minden versenyrõl. :) Sokat segítene.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Kicsit visszaterve a STOP cukrazdahoz.
Egy szem logot talaltam: STOP idofutam by palj at Garmin Connect - Player

Fotok alapjan idofutam bicoval mentek, akik jot mentek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@karlitoe30: ~50g minusz egy karbonkormany, es eselyes, hogy kicsit jobban csillapitja rossz uton a razkodast. Cserebe konnyebben serul pereceleskor.
Ha fel van keszitve clip-on -ra, akkor lehet ra tenni. Logikusan nezve a stucni is ugyanugy szoritja a kormanyt, mint a clip-on, szoval miert is ne lehetne.
Kivetel, ahol mar egybol a stucni rogzites utan elnyujtjak a kormany formajat a korkeruletrol.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Kösz a tanácsokat, akkor már csak pénzt kellene összeszedni, két bicikli úgyis kevés. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
A mach1 cfx, az egy baromi jó ár-érték arányú városi használatra 'kitalált' felni. Tényleg, amit nálam elviselt eddig... Én is montiról váltottam amúgy outira és nem finomkodtam vele, mentem lényegében mindenhol. >.<

Jók ezek a felnik. Azon gondolkodom, hogy meghagyom én ezt, mint szaladgálós kerék, ha meg elég erõsnek érzem magam versenyezni már, arra lesz más.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"? Szívesen beruháznék egy országúti bringába, de valahogy az az érzésem, hogy ezeken a valóban balkáni aszfaltcsíkokon nem sokáig bírná két centrírozás között a felni. Hetente centríroztatni meg csak bosszúság lenne. A felni tömege nem igazán szempont, csak országúti tekerésekhez kell, amikor nem lehet menni terepre. Kösz a válaszokat.

nekem volt mach1 cfx felnim, most mavic (alap) szettem van, de nem nagyon kellett hozzányúlni (a mavic október óta van csak)

és tessék csak outit venni, már írtam neked máskor/máshol/más néven :-)

kormányhoz: én nem régen cseréltem a KCNC kormányomat, mert túl nagy volt a hajlítása. a 125/73-as hajlítás (nekem legalábbis) kényelmesebb, igaz, amúgy sem szeretek nagyon feküdni bringán, még ha outi is....

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nem tudom, enyémet pl vadócabbá tenné szerintem, de ez még messzebb van, lehet ez nem is idén lesz, hogy én compactot teszek fel..

Most nekem is ergo, az az ITM ami fent van.