Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A hegy teljesen jól, megtaláltam a ritmusát. Bejött a pulzuskontrollos taktikám, így egyáltalán nem voltak gondjaim, tudtam volna még menni pár tíz km-t így ha kell. Én csak 6ot szedtem le, de volt köztük idõfutambringás is, az emelkedõn úgy kerültem ki, mintha állna :) , az idióta bekönyökölve akart hegyre menni :) .

Ilyen emberkéhez nekem is volt szerencsém :) Én még utána letoltam egy Héreg-Bicske etapot, aztán onnan vonattal Pest, onnan vonattal Kecskemét..és most ággyal álomország.

Pulzuskontrollos taktika = ?
Nekem most 193 átlagpulzus, de érdekes módon egyáltalán nem hajtottam magam úgy rommá, mint múlthéten.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Grat! :)
A "hegy" hogy ment? Nekem meglepõen jól haladt odafelé is, visszafelé meg még jobban...egyébként leszedtem vagy 9-10 embert...

Ave LOOK-ja pedig elég szép :) Remélem lesz hozzá szerencsém valamikor a másik kerékszettel is!

A hegy teljesen jól, megtaláltam a ritmusát. Bejött a pulzuskontrollos taktikám, így egyáltalán nem voltak gondjaim, tudtam volna még menni pár tíz km-t így ha kell. Én csak 6ot szedtem le, de volt köztük idõfutambringás is, az emelkedõn úgy kerültem ki, mintha állna :) , az idióta bekönyökölve akart hegyre menni :) .

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Akkor, nem. 49:04 a hivatalos idõm.

Igen, pont akkor.

Grat! :)
A "hegy" hogy ment? Nekem meglepõen jól haladt odafelé is, visszafelé meg még jobban...egyébként leszedtem vagy 9-10 embert...

Ave LOOK-ja pedig elég szép :) Remélem lesz hozzá szerencsém valamikor a másik kerékszettel is!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Igen, pont akkor.

Ilyen sokat számítanak ezek a dolgok... nem hittem volna.

És amint látod, a legtöbbet az emberen lehet faragni. Én például sose értettem, hogy ha valakit szemmel láthatólag érdekel az aerodinamikai elõny és elkölt egy valag pénzt drága idõfutamkerékre, akkor miért nem ragasztja le a siasakot, vagy tanulmányozza egy kicsit és korrigálja a pozícióját a kerékpáron.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom. De nem tekintem életcélomnak :)
Egyébként 49:30 saját mérés alapján.

És vegyél példát Ave-ról, nyugodtan le lehet szólítani ha versenyen kívül látsz :P Te pont akkor értél be amikor én rajtoltam?

Igen, pont akkor.

Biggest Bang For Your Buck In Time Trial Equipment
Aerodynamics for Time Trial

Ilyen sokat számítanak ezek a dolgok... nem hittem volna.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai: Láttalak, pont velem szemben rajtoltál. Sikerült ma megverned? :)

Nem tudom. De nem tekintem életcélomnak :)
Egyébként 49:30 saját mérés alapján.

És vegyél példát Ave-ról, nyugodtan le lehet szólítani ha versenyen kívül látsz :P Te pont akkor értél be amikor én rajtoltam?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Ave: Téged is láttalak.

Biggest Bang For Your Buck In Time Trial Equipment
Aerodynamics for Time Trial

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Van már neten elérhetõ Stop cukrászda idõfutam eredménylista?

Köszi!

pedalka

pedalka

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
[quote name='MJani01']Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Üdv!

igaz német nyelvû, de elég jó cikk. watt is van benne meg watt/euró arányok :)

http://www.triathlon...rial-26038.html

ironka

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Található a neten valami leírás, hogy egyes dolgok, pl telekerék, szõrös láb :) , idõfutam sisak, stb, mennyit jelentenek wattban vagy km-enként mennyit hoznak idõben?

Ave: Téged is láttalak.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
én arra leszek kiváncsi, hogy valaha megbírságolnak-e gyalogost a kerékpárúton?

amúgy pont tegnap ütöttem szét a campagnolo mirax monti felnimet egy kátyúban :(

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
szép,de a prizma,csengõ,lámpa hiányzik róla :)

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
A kulacstartók marhajók, jól tartják a kulacsot, tökéletesen teszik a dolgukat... :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szép. Én a szelepszsapkától megszabadulnék, szerintem országútin hülyén néz ki és teljesen felesleges. Azok a Zéfal kulacstartók tartják jó erõsen a kulacsot?

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Végre összeállt az új szerelmem... :)

Váz: Bianchi Via Nirone 7
Váltószett: Campagnolo Chorus
Kerkékszett: Campagnolo Khamsin
Gumi: Continental 4000s
Kormány: 3T Rotundo Pro
Stucni: 3T Arx Pro
Nyeregcsõ: 3T Dorico Pro
Nyereg: Selle Italia SLR Kit Carbonio Flow

Feltöltött kép

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Az a legjobb megoldás sztem (sok más esélyt nem hagynak), hogy az ember qvára figyeli a rendõröket, és meglép, ha kell:) Ma is elkezdtek utánam jönni a karolina úton, kellett egy-két kitérõt tennem a mellékutcákban, mire le tudtam rázni õket. Aztán bekaphatják..:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nha amúgy erre a sok ellenõrzéses dologra visszatérve kérdezem azokat akik komolyabban nyomják (és b.pestiek), hogy akkor most hol edzenek? Meg nyomatják pl a Token futam bringára a csengõt, prizmát? >.< : D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Gumikrol jut eszembe. A heten videken voltam, a teli bicoval tekertem, igy tegnap amikor eloszor pattantam az unneplosre, teljesen elfelejtettem, hogy pumpalni is kell. Erdekes modon ez csak feltavnal jutott eszembe, de nem azert, mert erezheto lett volna, bar a gumi hangja kicsit valoban mas volt.
50k utan hazaertem, megneztem megis mennyivel mentem. 4bar volt 8 helyett. Atlagomon nem latszik, hogy fekezett volna es az ut se lett ettol feltunoen simabb. Erdekes tapasztalat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
találtam adatokat a cst gumikról,amikról írtam: http://www.csttires....cross/Czar.aspx majd lehet,h veszek belõle. itt a másik amit a bikefun behoz: http://www.csttires....ss/Correre.aspx

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Létezik olyan országúti felni vagy kerékszett, tudtok ajánlani párat, ami megközelíti a terepbiciklik felnijének az erõsségét, "kátyúállóságát"?

Látom mások is furcsállják a kérdésed :)
Tavaly cseréltem a cyclocrossban a kerekeket, 32 lyukas rodi, vuelta vagy csepel felnire (nem tudom melyik mert mindhárom ugyanaz, ezen meg nincs felirat). Ez nem egy csúcs darab, olcsó, kissé aerós profilú. 2-1,8 fekete dt küllõk, és alu anyák vannak rajta.
No most, én nagyon montis vagyok, ezzel is úgy megyek. Néha kormánykeresztel jövök le padkán/ilyesmin, ugrálgatok vele, nem kímélem. Átlag hat barra fújom. Fûzés után egyszer kicsit centíroztam, azóta nincs gond.

Ride everywhere.

.