Az amelyik tetszik, és amelyikkel négyszer annyit mész az idén, mint ezzel tavaly
ez igazán hasznos hozzászólás volt
Az amelyik tetszik, és amelyikkel négyszer annyit mész az idén, mint ezzel tavaly
@bloke:
Erdekes ez a nagy kistanyer tema.
Itt eleg sok kepen (a nagymeretu valtozatokon) tisztan ki lehet venni, hogy nagytanyeron vannak. (pl. Cancellara, Boom, Flecha)
2011 Paris-Roubaix Photos | www.cyclingfans.com
De van aki tenyleg kicsin megy, pl. egy Lottos ezen a kepen: http://velonews.comp...04/DV935938.jpg
btw. Aki latja ezen a kepen, hogy Boonennek mi baja lehetett, az szoljon.
En ugy tudtam, hogy beszorult a lanc a hajtokar es a villa koze, de itt ranezesre minden okes:
http://www.cyclingfa...ical_waits1.jpg
(Talan az elso valtonal tunik ugy, mintha a lanc nem menne at a ketrecen, ami azert fura, de lehet csak tul kicsi a felbontas.)
>Egyébként mennyi pihenõnapod és mennyi regeneráló edzésed van egy héten?
No igen, ket versenyes nap utan hetfon 100k-t tolni -azert nem tul lazan (180-200W igy saccra)- nekem kicsit durvanak hangzik.
Akkor nem ebben van a hiba. Lehet tényleg csak rossz napot fogtál ki.
Akkor nem ebben van a hiba. Lehet tényleg csak rossz napot fogtál ki.kb így. Ezen minta alapján kedd-szerda-csütörtök résztávozok, de az egyiken csak iramjátékozás, nem komoly tempózás.
A sebesség mindent megold.
kb így. Ezen minta alapján kedd-szerda-csütörtök résztávozok, de az egyiken csak iramjátékozás, nem komoly tempózás.A stoplin mindenképpen próbáld meg. Ha nem akkor kell egy drága betét vagy cipõ.
![]()
Értem. Gondolom egy vasárnapi versenyzésre felépített edzésed kb így néz ki. Hétfõ: pihenõ vagy regeneráló. Kedd: 2óra. Szerda: 3óra. Csütörtök: 2,5 óra. Péntek: regeneráló vagy pihenõ. Szombat: 2óra. Vasárnap: verseny
Hány edzésen résztávozol?
A stoplin mindenképpen próbáld meg. Ha nem akkor kell egy drága betét vagy cipõ.A bolyban kellett tekernem, muszáj volt valahogy elõrébb verekednem magam, nagyon hátul voltam. Hegyrõl lefelé pedig nem húz annyira az 58 kiló, ott is volt rendesen tempózás.
Egyébként megint elõjött a bal talp zsibbadás az emelkedõn, úgy látszik csak hosszabb távú nagyon intenzív tekerésnél jön elõ, edzésen 10perces résztávnál sem volt gond, idõfutamon is kb 20percnél jöttek a bajok, most is a mászásnál. Aztán a lejtõn visszament bele a vér, teljesen jó volt...
Stoplin állítsak? Talpbetétet cseréljek? A kettõ együtt ebben a sorrendben?
Egyébként az edzéstervem hétrõl-hétre valamilyen szinten változó, de általában 3db 2-2,5 órás edzés, 1db 3-3,5órás, 1 teljes pihenõnap, 1 regeneráló edzéses, és 1 versenynap. De változó. És persze nem ilyen sorrendben
Pedig a hegy elõtt szinte tekerni sem kellett a bolyban meg a hegyrõl is csak le kellett gurulni. Nem lehet, hogy mással volt gond a bringádon?
![]()
Egyébként mennyi pihenõnapod és mennyi regeneráló edzésed van egy héten?
Csak köridõket tudok. 3 egyformaMost megneztem a koremiben csak az emelkedos reszt, egyszeruseg kedveert a 11-es lekanyarodas utan egybol a legtetejeig.
31p, 34p, 40pEmlekszem, meg mondtam is magamban, hogy meg negyedik korre nem mennek ki.
Aki volt, es tudja ezt az idejet, kivancsi volnek.
Visszanézve a wattadatokat, igen.
A mászásnál (10-24,5. km-ig nézve):
Átlag: 245w (4,15w/kg)
max: 718w (12,46w/kg)
Az 1 kör amit mentem:
Átlag: 189w (3,29w/kg)
max: 823w (14,29w/kg)
Ave: 11. km-tõl? vagy mi? A mászás asszem a tizediknél kezdõdött.
10. km-tõl a hegytetõig: 31perc. Szóval nem voltunk sokkal gyorsabbak.
Be kell valljam, ez most szarul ment.
Ezt most ironikusan mondod?
Ez nem formaidõzítés probléma.
Csak az emelkedõn mentél nyélen, nem? A többi csak gurulgatás volt.