Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2011. April 21. - 16:03
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. April 21. - 12:17
Hope Pro 3 agyak + Mavic Open Pro felnik. 1,5-ös küllõvel fûzetném, az elsõ radiális, a hátsó 3 kereszt (azt hiszem). Milyen hosszú küllõket kellene vennem? A dt kalkulátorból kivették a nem dt agyakat, így az én hozzáértésemmel bonyolódik a dolog
Elõre is kösz.
Nálad vannak az agyak és a felnik? A DT kalkulátorban fel van tûntetve, hogy miket kell lemérned.
Posted 2011. April 21. - 11:47
Egy kollegam vett egy osszerakott s/s bicajt nemreg, 36 kullos szingos kerekekkel 1 honapja.
Teljesen normalis utakon hasznalja, es mara akkora 8-as lett benne, hogy mar nem tud vele rendesen menni sem.
Posted 2011. April 21. - 11:08
Elõre is kösz.
Posted 2011. April 21. - 08:02
Posted 2011. April 21. - 06:46
Posted 2011. April 21. - 02:04
Milyen széles a felnije annak a keréknek?
normál outi, gondolom 14mm, de nemtom mennyi az átlag.
Posted 2011. April 20. - 22:18
Posted 2011. April 20. - 22:16
Posted 2011. April 20. - 21:58
Felraktam apróba HÚSZ ezerért a mavic cosmic elite kerékszettemet. Sürgõssé vált. Ha ennyiért sem viszik el, akkor rituális tánc keretében megsemmisítem.
Akkor inkább ajándékozd nekem.
Posted 2011. April 20. - 21:57
Posted 2011. April 20. - 21:46
ADFC Fachausschuss Technik - DIGEST - BR
vagy inkább
Shimano Group Overview (persze, ha ezekre te is ráleltél már, akkor tártalan)
Posted 2011. April 20. - 20:24
(remélem nem offolom a topikot)
A segítségeteket kérném, abban hogy régi outis shimano katalógust vagy legalábbis a régi sorozatok (mint pl ex, rx, etc) pontos leírását hol találnám meg. A velobase.com-on elvileg megvan de az oldalt nem lehet elérni. Valami olyasmire gondolok mint ez > Shimano History (azzal a különbséggel, hogy outi "alkatrészcsaládfa" kronológiája kéne nem pedig mtb.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Posted 2011. April 19. - 20:31
Fûzõs verzió okés, valaki dobjon meg egy feljebb tárgyalt BONT-al
Egyébként pedig inkább nagyobb a kelleténél a cipõm, mint szûk.
Posted 2011. April 19. - 19:48
Szerintem nem feltétlen a fûzõsre váltás a megoldás, hanem csak simán a jó lábfejszélességû, szerintem azon múlik a legtöbb. Ne szorítsa össze.
csak egy tépõzáras cipõm volt, de azzal sajna így jártam
nekem amúgy nagyon vékony a lábfejem, szóval erre figyelnem kell cipõvásárlásnál
Múlthéten kénytelen voltam a régi, tépõzáras "foci" cipõben tekerni, amíg a másik ciprõl levágták a rárohadt stoplit. Hát.... leírhatatlanul jobb volt utána a fûzõs adiasomat visszavenni
Persze ez csak rám vonatkozik, másnak más a kényelmes, meg van még ugye ezerféle cipõ.
Posted 2011. April 19. - 19:36
Posted 2011. April 19. - 19:29
Tépõzár probléma nem megoldás, ezt próbáltam már, verseny közben is, mikor elõször jelentkezett a zsibbadás, legközelebb eleve nem húztam meg. Elõbb-utóbb új cipõ lesz belõle.
kipage: Csak akkor vennék lew-t, hogyha vehetnék belõle 10-20 szettet, és lógnának a plafonról. Tönkremegy? lewszarom, berakom a másikat
Egyébként ismerõsömnél javításra várt egy ilyen, szerinte elég hitvány a kidolgozási minõségük.
nekem a lábzsibbadásra a tépõzáras cipõm fûzõs/tépõzáras -ra való csere jelentette a megoldást
Posted 2011. April 19. - 17:31
kiskubai
Lábzsibbadás ellen próbálkozz meg azzal, hogy a legalsó tépõzárat semmenyire se húzod meg, de tényleg semennyire. A stoplid nem tudom milyen pozícióban van, de a pedáltengely-nagylábujj "bütyke" egy vonal megközelítés már a múlté, ennél hátrébb kell állítani a stoplit. Nekem például elég nagy cipõm van, mert széles lábfejhez normál szélességû Sidi-t vettem, ezért a stoplimon a vájatokat még meg szoktam hosszabítani, hogy hátrébb tudjam tolni. Ajánlom mindenki figyelmébe a Cyclingnews "Fitness Q&A" rovatát (az archiváltat fõleg), ott nagyon sok, hasonló, mindennapos problémára lehet választ találni.
Tépõzár probléma nem megoldás, ezt próbáltam már, verseny közben is, mikor elõször jelentkezett a zsibbadás, legközelebb eleve nem húztam meg. Elõbb-utóbb új cipõ lesz belõle.
kipage: Csak akkor vennék lew-t, hogyha vehetnék belõle 10-20 szettet, és lógnának a plafonról. Tönkremegy? lewszarom, berakom a másikat
Egyébként ismerõsömnél javításra várt egy ilyen, szerinte elég hitvány a kidolgozási minõségük.
Posted 2011. April 19. - 17:05
Lewet akkor sem vennék, ha 1000dollár lenne. Befuccsolt a cég, bizonytalan a garanciális háttér. Azt hiszem a Reynoldsnak valami köze lehet a dologhoz, gondolom megvehették a gyártási jogot meg kicsit gyúrtak is valamit a kerekeken, de az új RZR kisértetiesen hasonlít rá.
Posted 2011. April 19. - 17:00
Lábzsibbadás ellen próbálkozz meg azzal, hogy a legalsó tépõzárat semmenyire se húzod meg, de tényleg semennyire. A stoplid nem tudom milyen pozícióban van, de a pedáltengely-nagylábujj "bütyke" egy vonal megközelítés már a múlté, ennél hátrébb kell állítani a stoplit. Nekem például elég nagy cipõm van, mert széles lábfejhez normál szélességû Sidi-t vettem, ezért a stoplimon a vájatokat még meg szoktam hosszabítani, hogy hátrébb tudjam tolni. Ajánlom mindenki figyelmébe a Cyclingnews "Fitness Q&A" rovatát (az archiváltat fõleg), ott nagyon sok, hasonló, mindennapos problémára lehet választ találni.

Sign In
Create Account

Back to top