Pétre jön valaki a hétvégén?
Én nagyon szívesen mennék, de alulteljesíteni nem akarom magam, így nem látom értelmét. Ha még nem láttad volna, neked való pálya.
Pétre jön valaki a hétvégén?
Nem orca, hanem onix
Az orbea ORCA, az szóvicc
ejtsd ahogy írod.
Bloke: Na látod ezt nem tudtam.
kiskubai,
Grat hozza! Mikori Orca ez?
Üdv!Üdvözlet mindenkinek!
7-es shimano, vagy vele kompatibilis sort keresek UG-s kazettára. (Remélem jól irom, hogy UG-s. A sort a kazettára e legkisebb kerék rögziti menettel.) Olvastam itt a forumon, hogy már 4 évvel ezelõtt sem lehetett kapni. Nekem megfelelne, egy használt, de még használható darab is. Ha esetleg valakinek van egy felesleges darabja és eladná, szivesen megegyeznék vele. A lányomnak készül egy országúti és a hatsó kereke ilyen, de nincs hozzá sorunk.
Köszönöm: István
Hello!
Van más megoldás is. Lehet kapni még boltokban 7es, kazettás agyra való shimano sort, csupán egy 12-es zárólánckereket kell hozzá keresni (Ha nincs elkopva, nyilván jó a régi is.), és bármilyen hetes sort fel lehet rakni. DE voltak olyan shimano agyak amiknél igaz hogy rajta volt a menet a kazettatesten ehhez a rögzítési módhoz, de ugyanakkor ott volt a kazettatest végének a belsejében a menet a záróanyás rögzítési módhoz is, ezt ne felejtsd el megnézni, megkímél a keresgéléstõl
Ha nincs, és nincs megoldás akkor írj egy privát üzenetet, és körbekérdezem az ismerõseimet, valahol tuti lesz elfekvõben egy zárólánckerék...
Üdvözlet mindenkinek!
7-es shimano, vagy vele kompatibilis sort keresek UG-s kazettára. (Remélem jól irom, hogy UG-s. A sort a kazettára e legkisebb kerék rögziti menettel.) Olvastam itt a forumon, hogy már 4 évvel ezelõtt sem lehetett kapni. Nekem megfelelne, egy használt, de még használható darab is. Ha esetleg valakinek van egy felesleges darabja és eladná, szivesen megegyeznék vele. A lányomnak készül egy országúti és a hatsó kereke ilyen, de nincs hozzá sorunk.
Köszönöm: István

A sebesség mindent megold.
Hope Pro 3 agyak + Mavic Open Pro felnik. 1,5-ös küllõvel fûzetném, az elsõ radiális, a hátsó 3 kereszt (azt hiszem). Milyen hosszú küllõket kellene vennem? A dt kalkulátorból kivették a nem dt agyakat, így az én hozzáértésemmel bonyolódik a dolog
Elõre is kösz.
Milyen széles a felnije annak a keréknek?