Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34375 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Holmes. :D

Nem nehéz a google gyorsan kidobta a eredménylistát a verseny neve + a neved kombinációjára. :)

MJani,
A 2009-es #228-asrol beszeltel, ugye?

Nem tudom, már bezártam az eredménylistát. Egyébként miért kérded?

btw. az idei Kinok Kinja teljesen mas utvonalon megy, ha jol veszem ki, viszont fogalmam sincs vegulis merre megy. Valaki latott mar terkepet?

Azt mondták, hogy csak 1x km új szakasz lesz.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
btw. az idei Kinok Kinja teljesen mas utvonalon megy, ha jol veszem ki, viszont fogalmam sincs vegulis merre megy. Valaki latott mar terkepet?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani,
A 2009-es #228-asrol beszeltel, ugye?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Hülyevagyok. Szingó helyett Szerpentin. :)

De édesmindegy, mert ha a Startosokkal dumált spanyolul akkor nagy valószínûséggel Prolog-os volt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ha 2009 akkor õ volt. Itt van elõttem az eredménylista, 18mp volt köztetek. Nem olyan erõs, 5-6 éve jól ment, de most már nem megy neki, se hegyre, se szélben nem tud menni.

Holmes. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Vagy 2008.

De nem hiszem, hogy õ volt. Azért úgy látom, neki vannak elég komoly eredményei, ez meg a sokadik leszakadt sor volt.

Ha 2009 akkor õ volt. Itt van elõttem az eredménylista, 18mp volt köztetek. Nem olyan erõs, 5-6 éve jól ment, de most már nem megy neki, se hegyre, se szélben nem tud menni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintem ez is õ volt. Melyik évben volt ez, tavalyelõtt?

Vagy 2008.

De nem hiszem, hogy õ volt. Azért úgy látom, neki vannak elég komoly eredményei, ez meg a sokadik leszakadt sor volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egy Kínok Kínján is volt egy Szingós, aki belopta magát a szívembe, állandóan kiállt a sorból, amikor õ következett volna a vezetésben, de olyan nagymenõsen, mint aki rádión megkapta az utasítást, utána meg kb féltávnál nekiállt "szökni", szintén nagymenõsen, jobbra-balra cikázva az úton.

Szerintem ez is õ volt. Melyik évben volt ez, tavalyelõtt?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szingó? Õk biztos nem és nem is Cerveloval mennek. De jó a mezük, nekem is van belõle egy garnitúra :) (Bloke "haverja", a vicces tervezte).

Egy Kínok Kínján is volt egy Szingós, aki belopta magát a szívembe, állandóan kiállt a sorból, amikor õ következett volna a vezetésben, de olyan nagymenõsen, mint aki rádión megkapta az utasítást, utána meg kb féltávnál nekiállt "szökni", szintén nagymenõsen, jobbra-balra cikázva az úton.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szingó? Õk biztos nem és nem is Cerveloval mennek. De jó a mezük, nekem is van belõle egy garnitúra :) (Bloke "haverja", a vicces tervezte).

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

amikor volt ez a poklos verseny a pilisben...
p.szentlászlón megáltunk a cukrászdában.bent (a magyar átlaghoz képest)nagggyondrága cuccokban (talán)olasz bringások voltak.meglepõdtem,de a kólámmal és sütimmel kiültem.erre az úton 6-8 tetõtöl talpig cervelo-ban(értsd a bringát is) elsuhant pár kerekes az egyik megállt benézett és a bent ülõkkel nagyon "latinosan" közölt valamit aztán továbbment. az is lehet,hogy valami nagy emberek voltak.csak én arcról és bukó-szemüveg nélkül nehezen ismerem meg a bringásokat...

A start cycling team-esek vendégeskedtek itthon a hetekben.
Feltöltött kép

Gondolom õket láthattad, Õk nem versenyeztek aznap.
Tetõtõl talpig Cervelo pedig a Team Prolog, vagy a Szingó kerékpáros egyesület lehetett.
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Halkan megkérdezem, miután kilazítottad a csavart megütötted befelé?

Persze. Sõt ki akartam szedni a diót is, de nem fér ki a villa alján.

Én mentem már Geoffroy Lequatre-al egy mezõnyben. :)

http://www.livestron...offroyLequatre/

Én meg a tavalyi EB gyõztes mellõl rajtoltam (mondjuk monti), van közös képünk is. :P

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én mentem már Geoffroy Lequatre-al egy mezõnyben. :)

http://www.livestron...offroyLequatre/

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
amikor volt ez a poklos verseny a pilisben...
p.szentlászlón megáltunk a cukrászdában.bent (a magyar átlaghoz képest)nagggyondrága cuccokban (talán)olasz bringások voltak.meglepõdtem,de a kólámmal és sütimmel kiültem.erre az úton 6-8 tetõtöl talpig cervelo-ban(értsd a bringát is) elsuhant pár kerekes az egyik megállt benézett és a bent ülõkkel nagyon "latinosan" közölt valamit aztán továbbment. az is lehet,hogy valami nagy emberek voltak.csak én arcról és bukó-szemüveg nélkül nehezen ismerem meg a bringásokat...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Egy angol fórumról

When I lived in Switzerland... I was also riding once in a group near Bern last year and Cancellara caught us and joined in

Szar lehet ott az élet.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

A stucniról jut eszembe. Ma lejjebb akartam rakni a stucnimat idõfutamra, de nem jött össze, megint megszívtam az acélvázzal, Tahitótfaluban a verseny után húztam fel fél centit, nincs egészen egy hónapja és pár esõs edzés után a bezsírozott stucni összeragadt a villával. Egyelõre ázik csavarlazítóban. Kíváncsi vagyok, hogy szét lehet-e szedni. Mondjuk, ha így marad, könnyebb lesz a bringám egy hosszú csavar súlyával :) .

Halkan megkérdezem, miután kilazítottad a csavart megütötted befelé?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

http://ebike.hu/term... fogaskeréksor/

ennél az írja hogy: HG/IG/UG rendszer kompatibilitás
ez lehetséges? mármint a bordák miatt, vagy ez a láncra utal?

Szerintem a láncra. Annak idején, mikor 7-es sort kerestem az outihoz, többször is megjártam a bordák miatt.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
http://ebike.hu/term... fogaskeréksor/

ennél az írja hogy: HG/IG/UG rendszer kompatibilitás
ez lehetséges? mármint a bordák miatt, vagy ez a láncra utal?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez nem olyan? Mondjuk 28 fog a vége, lehet túl nagy?
SHIMANO MENETES RACSNI (7 sebességes) - Bringa Butik Webáruház

Ez menetes, nem jó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A stucniról jut eszembe. Ma lejjebb akartam rakni a stucnimat idõfutamra, de nem jött össze, megint megszívtam az acélvázzal, Tahitótfaluban a verseny után húztam fel fél centit, nincs egészen egy hónapja és pár esõs edzés után a bezsírozott stucni összeragadt a villával. Egyelõre ázik csavarlazítóban. Kíváncsi vagyok, hogy szét lehet-e szedni. Mondjuk, ha így marad, könnyebb lesz a bringám egy hosszú csavar súlyával :) .