Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2011. április 22. - 22:35

p.szentlászlón megáltunk a cukrászdában.bent (a magyar átlaghoz képest)nagggyondrága cuccokban (talán)olasz bringások voltak.meglepõdtem,de a kólámmal és sütimmel kiültem.erre az úton 6-8 tetõtöl talpig cervelo-ban(értsd a bringát is) elsuhant pár kerekes az egyik megállt benézett és a bent ülõkkel nagyon "latinosan" közölt valamit aztán továbbment. az is lehet,hogy valami nagy emberek voltak.csak én arcról és bukó-szemüveg nélkül nehezen ismerem meg a bringásokat...
Írta 2011. április 22. - 22:20

When I lived in Switzerland... I was also riding once in a group near Bern last year and Cancellara caught us and joined in
Szar lehet ott az élet.
Írta 2011. április 22. - 22:13

Halkan megkérdezem, miután kilazítottad a csavart megütötted befelé?A stucniról jut eszembe. Ma lejjebb akartam rakni a stucnimat idõfutamra, de nem jött össze, megint megszívtam az acélvázzal, Tahitótfaluban a verseny után húztam fel fél centit, nincs egészen egy hónapja és pár esõs edzés után a bezsírozott stucni összeragadt a villával. Egyelõre ázik csavarlazítóban. Kíváncsi vagyok, hogy szét lehet-e szedni. Mondjuk, ha így marad, könnyebb lesz a bringám egy hosszú csavar súlyával
.
Írta 2011. április 22. - 21:50

http://ebike.hu/term... fogaskeréksor/
ennél az írja hogy: HG/IG/UG rendszer kompatibilitás
ez lehetséges? mármint a bordák miatt, vagy ez a láncra utal?
Szerintem a láncra. Annak idején, mikor 7-es sort kerestem az outihoz, többször is megjártam a bordák miatt.
Írta 2011. április 22. - 21:05

ennél az írja hogy: HG/IG/UG rendszer kompatibilitás
ez lehetséges? mármint a bordák miatt, vagy ez a láncra utal?
Írta 2011. április 22. - 20:37

Ez nem olyan? Mondjuk 28 fog a vége, lehet túl nagy?
SHIMANO MENETES RACSNI (7 sebességes) - Bringa Butik Webáruház
Ez menetes, nem jó.
Írta 2011. április 22. - 20:30

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 22. - 20:27

Üdvözlet mindenkinek!
7-es shimano, vagy vele kompatibilis sort keresek UG-s kazettára. (Remélem jól irom, hogy UG-s. A sort a kazettára e legkisebb kerék rögziti menettel.) Olvastam itt a forumon, hogy már 4 évvel ezelõtt sem lehetett kapni. Nekem megfelelne, egy használt, de még használható darab is. Ha esetleg valakinek van egy felesleges darabja és eladná, szivesen megegyeznék vele. A lányomnak készül egy országúti és a hatsó kereke ilyen, de nincs hozzá sorunk.
Köszönöm: István
Ez nem olyan? Mondjuk 28 fog a vége, lehet túl nagy?
SHIMANO MENETES RACSNI (7 sebességes) - Bringa Butik Webáruház
Írta 2011. április 22. - 20:19

Vegulis ha ugy alakitjak ki, hogy a legfelso reszen mar nem szoritja, akkor kvazi van egy tavtarto felette.
De eleve ez egy profi gep, nem szamit, hogy roviditi-e esetleg az elettartamot.
Ajanlott irodalom a temaban: inrng : pro maintenance (don’t try this at home)
Írta 2011. április 22. - 18:04

Ha karbon a stucni, kormány, villa, váz, akkor nem mindegy, hogy van-e távtartó? Mármint, akkor ilyen kotyogási érzet nem valószínû, hogy lesz, nem? Inkább ha a stucni nem karbon, a villanyak viszont az, akkor kellhet inkább... Nem?
Nincs köze az anyaghoz. Azért célszerû, hogy a stucni teljes hosszában fogja a villanyakat. De carbon villáknál benne is van a használati utasításban általában, hogy kell rakni a stucni fölé.
szerk.: Nem bírtam hogy ne rakjam ma össze AKÁRMILYEN formában az Orbeát. Van egy f@sza singlespeedem

Írta 2011. április 22. - 16:31

Írta 2011. április 22. - 16:29

Írta 2011. április 22. - 16:26

Akkor fogalmazzunk inkább úgy, hogy elfelejtettem
Volt nekem is UG sorom, és rá is csesztem hogy nem ment fel rá a HG
Egyébként még van egy kis híja az orbeának. Lesz rá 3T ergosum vagy ergonova kormány, 3T arx pro (vagy team) stucni, 3T team fehér bandázs, a duraace 7800 szett (a sor is.) megy rá fehér HÜDZ fékváltókargumival, meg meg kell hozzá fûzetnem a kerékszettemet. És akkor már gurul
A legjobb az lenne, ha leakasztanék ebayrõl olcsón egy ilyen stucnit:
itt (is) feltûnõ érdekesség, hogy a stucni fölött nincs távtartó, úgy tudtam érdemes egyet hagyni, ha karbon a villanyak
Írta 2011. április 22. - 15:26

Írta 2011. április 22. - 15:23

Én nagyon szívesen mennék, de alulteljesíteni nem akarom magam, így nem látom értelmét. Ha még nem láttad volna, neked való pálya.
Ismerem a pályát, a héten megnéztem, hogy milyen a Berhida-Pét szakasz. A másik felén meg milliószor mentem már, az az egyik edzõköröm része

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 22. - 12:49

Büszke vagyok, hogy tõlem tudtad meg.
Akkor fogalmazzunk inkább úgy, hogy elfelejtettem

Egyébként még van egy kis híja az orbeának. Lesz rá 3T ergosum vagy ergonova kormány, 3T arx pro (vagy team) stucni, 3T team fehér bandázs, a duraace 7800 szett (a sor is.) megy rá fehér HÜDZ fékváltókargumival, meg meg kell hozzá fûzetnem a kerékszettemet. És akkor már gurul

A legjobb az lenne, ha leakasztanék ebayrõl olcsón egy ilyen stucnit:

Írta 2011. április 22. - 12:38

Pétre jön valaki a hétvégén?
Én nagyon szívesen mennék, de alulteljesíteni nem akarom magam, így nem látom értelmét. Ha még nem láttad volna, neked való pálya.
Írta 2011. április 22. - 12:36

Nem orca, hanem onix
Az orbea ORCA, az szóvicc
ejtsd ahogy írod.
Bloke: Na látod ezt nem tudtam.
Büszke vagyok, hogy tõlem tudtad meg.

Írta 2011. április 22. - 12:31

kiskubai,
Grat hozza! Mikori Orca ez?
Nem orca, hanem onix

Bloke: Na látod ezt nem tudtam.
Írta 2011. április 22. - 11:55