Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

megcsinálta!!!! :D

Schleckék úgy mégis ezt hogy gondolták?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Na Gilbert megcsinálja a négybõl négyet?

azt mondják, hogy aki nyer szerdán, nem nyer vasárnap, de õ 2 hete zsinórban nyer szerdán-vasárnap-szerdán.......ha össze jön neki, akkor történelmet ír!
én drukkolok neki! :)

megcsinálta!!!! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
donciccio,

nálam van egy használaton kívüli Wilier vázszett, 53-as méret, kölcsönadom ha kéred

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Fúú, nagyon jó ez a videó!
Már én is néztem, hány wattot számít, ha szélárnyékban megyek. (száznál is többet(síkon, enyhe szembeszél))
Nekem is van kamerám (olcsó "kémkamera"...) lehet, hogy megpróbálok valami hasonlót készíteni.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Ezt kerestem még régebben: DataDrivenAthlete

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

11,5%-os lejtõn örülök, ha 10 km/ó fölé kerülök

Hát ott azért pedig lehet ereszteni neki;)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Hát igen, arra is rácáfolt, hogy a Mur de Huy-n nem szabad túl korán megindulni. A többiek is leginkább csak nézni tudták.

Itt Vélo 101 le site officiel du vélo - cyclisme vtt cyclosport cyclo-cross összehasonlítgatták az idõket (a videókat méregetve) azon a bizonyos meredek „falon”, az utolsó 1 km-en:
2010 : Evans Rodriguez Contador 2'45'', Anton 2'51'', Cunego 2'54'', Gilbert 2'56''
2011 : Gilbert 2'43'', Rodriguez 2'46'', Sanchez 2'48'', Vino F Schleck Anton 2'49''

Ez (Gilbert idei ezen 1 km-eni részeredménye) 22,08 km/ó átlag! Ugyanott olvasható, hogy ez 11,5%-os átlagú emelkedõ, az utolsó 400 m pedig 15% fölötti. Mindezt 200+ km után.
11,5%-os lejtõn örülök, ha 10 km/ó fölé kerülök (ált. 8,5-öt látok...), 15%-oson (50 m-en) pedig 6,5 km/ó-val zihálok fölfele. Na jó, Gilbert majdnem 10 kg-al könnyebb :).
Ugyanez a forrás Gilbert (70 kg) teljesítményét az utolsó 3 percben 610-630 W-ra teszi.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

azt mondják, hogy aki nyer szerdán, nem nyer vasárnap, de õ 2 hete zsinórban nyer szerdán-vasárnap-szerdán.......ha össze jön neki, akkor történelmet ír!

Hát igen, arra is rácáfolt, hogy a Mur de Huy-n nem szabad túl korán megindulni. A többiek is leginkább csak nézni tudták.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Az alut csak megemlítettem. És olyan cégek akik a vázak komplett átfestését vállalják (odaviszed x színnel, visszakapod y színnel), 99,9% homokfújni szokták, igazából a legtöbb váznál magától értetõdõ a homokfúvás szinterezés elõtt, ez a bevett eljárás. Én is kromofágoztam volna, nem tudom hogy donciccio hogy tett...

De majd jön, és jól megmondja.
És inkább nem is privátban írom neki, mert megérdemli a srác a reklámot.
Íme Szabó Dávid vázépítõ honlapja.
És az én kurva@nyámat.

azért írtam,h tök mind1,mert a probléma adott,és meg kéne oldani. nem azon siránkozok,h hogyan történt,hanem el kell hárítani. köszi a kontaktot. ne vitatkozzatok azon,h mi váltotta ki. én teljesen NULLA vagyok a festéshez,ezért bíztam rá magam a festõ szakikra. hiba volt.azt hittem,h legalább akkora szakértelemmel fognak a dolgokhoz,mint én a kerékpár szereléshez. ez van. direkt mondtam nekik,h vékony a csõfal,szval semmi huncutság,de basztak rá. majd teszek föl képeket a törésrõl. vagyis még most csak repedés. majd akkor meglátjátok mit csináltak a balfaxok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ott leszek en mar joval korabban, meg a konyoklot se tettem fel, majd csak ott a helyszinen.
A sisakrol tuti megismerlek, de ha megsem, azert szolj ram. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

11:56 a rajtidom, ha minden igaz.

Én 11:15kor. Pont elkerüljük egymást.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
11:56 a rajtidom, ha minden igaz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

>Az új idõfutam sisakom.
En esoben csinaltam egyszer ilyet. A leveltelkor legjott a dekor egy resze is.
Trukk: Felragasztas elott eloszor textilre kell ragasztani. (pl. polora)
Ezt a papiros csipeknel is javaslom, siman lejonnek, tavalyelott meg honapokig pucoltam a lancvillat.

Köszi, de ez nem annyira tapadós ragasztószalag, egyszer használatos. A csipet is könnyen leszedem a króm láncvilláról, arra nem tapad jól. :)

Holnap mikor rajtolsz?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Az elõzõ hsz-edben szó sem volt homokfújásról ( és nem egyértelmû, mert én inkább elszórakoznék a kromofággal, mintsem homokolni vigyek egy értékes, kis falvastagságú acélvázat) és itt, ha feltûnt, acél vázról van szó, a hõkezelés sokkal kevésbé érdekli, mint az alut.
Tehát elõször jól megmondtad a semmit, most meg magyarázod.:)

Az alut csak megemlítettem. És olyan cégek akik a vázak komplett átfestését vállalják (odaviszed x színnel, visszakapod y színnel), 99,9% homokfújni szokták, igazából a legtöbb váznál magától értetõdõ a homokfúvás szinterezés elõtt, ez a bevett eljárás. Én is kromofágoztam volna, nem tudom hogy donciccio hogy tett...

De majd jön, és jól megmondja.
És inkább nem is privátban írom neki, mert megérdemli a srác a reklámot.
Íme Szabó Dávid vázépítõ honlapja.
És az én kurva@nyámat.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Az új idõfutam sisakom.
En esoben csinaltam egyszer ilyet. A leveltelkor legjott a dekor egy resze is.
Trukk: Felragasztas elott eloszor textilre kell ragasztani. (pl. polora)
Ezt a papiros csipeknel is javaslom, siman lejonnek, tavalyelott meg honapokig pucoltam a lancvillat.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

....

Az elõzõ hsz-edben szó sem volt homokfújásról ( és nem egyértelmû, mert én inkább elszórakoznék a kromofággal, mintsem homokolni vigyek egy értékes, kis falvastagságú acélvázat) és itt, ha feltûnt, acél vázról van szó, a hõkezelés sokkal kevésbé érdekli, mint az alut.
Tehát elõször jól megmondtad a semmit, most meg magyarázod.:)

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Tudnátok nekem ajánlani viszonylag olcsó,jó defekttûrésû gumit 23-as méretben?mostani blizzardom hátul nagyon gyûjtögeti a defekteket,konkrétan minden 50 km-nél hosszabb tekerésem alatt volt 1,és hát már eléggé unom.de az is lehet,hogy csak a gumi öregedett már el,gyanús,hogy a használtan vett bicajomon még gyári a gumi,a bicaj meg már 4 éves,de kopás még egyáltalán nem látszik rajta

A Schwalbe Luganoval még defektet nem szedtem össze, igaz csak 500 km van benne. Az egyiket sikerült szétskidelni, egész vastag defektvédõ réteg van rajta. Ha jól emlékszem 3.000 körül kaptam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tudnátok nekem ajánlani viszonylag olcsó,jó defekttûrésû gumit 23-as méretben?mostani blizzardom hátul nagyon gyûjtögeti a defekteket,konkrétan minden 50 km-nél hosszabb tekerésem alatt volt 1,és hát már eléggé unom.de az is lehet,hogy csak a gumi öregedett már el,gyanús,hogy a használtan vett bicajomon még gyári a gumi,a bicaj meg már 4 éves,de kopás még egyáltalán nem látszik rajta

Panaracer stradius sport, 2500 körül volt darabja.