megcsinálta!!!!
Schleckék úgy mégis ezt hogy gondolták?
megcsinálta!!!!
Na Gilbert megcsinálja a négybõl négyet?
azt mondják, hogy aki nyer szerdán, nem nyer vasárnap, de õ 2 hete zsinórban nyer szerdán-vasárnap-szerdán.......ha össze jön neki, akkor történelmet ír!
én drukkolok neki!
Flickr
11,5%-os lejtõn örülök, ha 10 km/ó fölé kerülök
Itt Vélo 101 le site officiel du vélo - cyclisme vtt cyclosport cyclo-cross összehasonlítgatták az idõket (a videókat méregetve) azon a bizonyos meredek „falon”, az utolsó 1 km-en:Hát igen, arra is rácáfolt, hogy a Mur de Huy-n nem szabad túl korán megindulni. A többiek is leginkább csak nézni tudták.
azt mondják, hogy aki nyer szerdán, nem nyer vasárnap, de õ 2 hete zsinórban nyer szerdán-vasárnap-szerdán.......ha össze jön neki, akkor történelmet ír!
én drukkolok neki!
Az alut csak megemlítettem. És olyan cégek akik a vázak komplett átfestését vállalják (odaviszed x színnel, visszakapod y színnel), 99,9% homokfújni szokták, igazából a legtöbb váznál magától értetõdõ a homokfúvás szinterezés elõtt, ez a bevett eljárás. Én is kromofágoztam volna, nem tudom hogy donciccio hogy tett...
De majd jön, és jól megmondja.
És inkább nem is privátban írom neki, mert megérdemli a srác a reklámot.
Íme Szabó Dávid vázépítõ honlapja.
És az én kurva@nyámat.
Én 11:15kor. Pont elkerüljük egymást.11:56 a rajtidom, ha minden igaz.
A sebesség mindent megold.
>Az új idõfutam sisakom.
En esoben csinaltam egyszer ilyet. A leveltelkor legjott a dekor egy resze is.
Trukk: Felragasztas elott eloszor textilre kell ragasztani. (pl. polora)
Ezt a papiros csipeknel is javaslom, siman lejonnek, tavalyelott meg honapokig pucoltam a lancvillat.
Az elõzõ hsz-edben szó sem volt homokfújásról ( és nem egyértelmû, mert én inkább elszórakoznék a kromofággal, mintsem homokolni vigyek egy értékes, kis falvastagságú acélvázat) és itt, ha feltûnt, acél vázról van szó, a hõkezelés sokkal kevésbé érdekli, mint az alut.
Tehát elõször jól megmondtad a semmit, most meg magyarázod.
....
Tudnátok nekem ajánlani viszonylag olcsó,jó defekttûrésû gumit 23-as méretben?mostani blizzardom hátul nagyon gyûjtögeti a defekteket,konkrétan minden 50 km-nél hosszabb tekerésem alatt volt 1,és hát már eléggé unom.de az is lehet,hogy csak a gumi öregedett már el,gyanús,hogy a használtan vett bicajomon még gyári a gumi,a bicaj meg már 4 éves,de kopás még egyáltalán nem látszik rajta
Tudnátok nekem ajánlani viszonylag olcsó,jó defekttûrésû gumit 23-as méretben?mostani blizzardom hátul nagyon gyûjtögeti a defekteket,konkrétan minden 50 km-nél hosszabb tekerésem alatt volt 1,és hát már eléggé unom.de az is lehet,hogy csak a gumi öregedett már el,gyanús,hogy a használtan vett bicajomon még gyári a gumi,a bicaj meg már 4 éves,de kopás még egyáltalán nem látszik rajta