Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2011. április 28. - 19:36
Kormanyt kizartam, mert csak hajtas kozben jon elo.
Írta 2011. április 28. - 16:44
Írta 2011. április 28. - 16:21
Na mi adta a kattogó hangot? Kormány-stucni kombó közé por ment, azt kellett kitakarítani, csak a váz annyira vitte a hangot, hogy full olyan volt mintha a középcsapitól jött volna.
Írta 2011. április 28. - 15:11
Írta 2011. április 28. - 14:38
Írta 2011. április 28. - 14:30
Tuti hogy a hátsóváltó irányából jön? Elõfordulhat, hogy az elsõváltó terelõkanala elállítódik és beleér a hajtókarba, annak is ilyen fémes kattogó hangja van. Esetleg ha nem patentszemes a lánc, lehet a felszerelésnél nem lett rendesen a helyére nyomva a csap. Milyen amúgy a menttapasztalatod a 11es Chorusszal? jól belõhetõ?
Egèsz biztos, hogy hàtulròl jön, sokàig vizsgàltam, hogy nem az àtdobò-e, de majd mègegyszer meglesem..làncba màr van egy ezres, eddig nem jelentkezett ez, azèrt volt furcsa, pont ezelõtt lett megtisztìtva a lànc meg ùjrakenve..làncon akkor csapot meglesem. Nekem nagyon jòl be van lõve, 2011es elõtti Camparòl nem tudok nyilatkozni, de àllìtòlag sokkal hatàrozotabbak a vàltàsok, èn zajosnak se mondanàm, pedig koràbban Shimanot hajtottam terepbringàn, mondjuk Dumonde Lite zsìrt hasznàlok, nem tom mekkora szerepe van ennek
Írta 2011. április 28. - 13:58
Írta 2011. április 28. - 13:46
Eszrevettem tegnapelotti tekeres soran, hogy hatulrol egy nagyon rovid, annyira nem hangos, de azert feltuno femes kattano hang hallatszik..tegnap igy vizsgalgattam es arra lettem figyelmes, hogy a hatso valto iranyabol, pontosan nem tom megmondani, hogy melyik reszerol erkezik a zaj es mindig a lanc ugyanazon reszenel jelentkezik csak, tehat amikor az adott szakasz odaer a lanchoz...megtisztitottam, ujrazsiroztam...valtozatlan!
Mi lehet a problematika? 2011es Campa Chorus hatso valto, sor, lanc
Koszi
Írta 2011. április 28. - 10:37
Elvileg lehet, van külön cikkszáma (azt hiszem, hogy EC-VL029 [bal] v. EC-VL028 [jobb], de ez ellenõrzésre szorul), Campa kereskedõk meg tudják nézni és tudnak rendelni. A minap egy Centaur hátsó váltó huzalfeszesség-állító csavarját kerestem, az egyik kereskedõ lusta volt megrendelni, a másiknál viszont találtam. A Campa azzal dicsekszik, hogy pl. a váltókar javítható, ellentétben a Shimano-éval, de ha visszaolvasol, e Fórumon vannak még az utóbbira is képesek!Sziasztok!
Letörtem a váltókarom egy Campa Veloce -a kar tõböl letört.
Lehet külön füleket kapni, vagy egy új pár váltókart kell majd vennem?
Igy fest:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Emellett egyesével is lehet váltókart kapni, de a tört darab beszerzésével kezdeném. Ha ügyes vagy, magad is ki tudod cserélni, vannak jó szerelõs Campagnolo videok a Youtube-on.
Írta 2011. április 28. - 09:20
BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike, pl.:
Campagnolo Athena Komplettgruppe Compact 11-fach ohne Naben Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
Campagnolo Athena Komplettgruppe 11-fach ohne Naben Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
köszönöm (többikenek is)
ilyesmire gondoltam
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 28. - 08:40
Letörtem a váltókarom egy Campa Veloce -a kar tõböl letört.
Lehet külön füleket kapni, vagy egy új pár váltókart kell majd vennem?
Igy fest:
Írta 2011. április 28. - 00:00
Specialized Roval 322x országuti hátsó kerék.
Specialized Roval Fusée e5 országuti hátsó kerék.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 27. - 22:20
BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike, pl.:egyébként campa honnan szerezhetõ be ? jól emléxem nem nagyon van itthó "komoly" forgalmazó .
(tom onlány bolt, csak melyik)
köszi
Campagnolo Athena Komplettgruppe Compact 11-fach ohne Naben Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
Campagnolo Athena Komplettgruppe 11-fach ohne Naben Modell 2011 - BIKE-COMPONENTS.DE
Írta 2011. április 27. - 17:15
Szia!Sziasztok,
arra szeretnék választ kapni, hogy van e olasz menetes középcsapágy ami jis( japán szabvány) szerinti négyszög tengelyel rendelkezik? Mivel úgy jártam h rendeltem japánból 1hajtókart ami 4szög tengelyes, viszont nem illik a középrészemhez, igy jöttem rá hogy a négyszögtengely vég is többféle szabvány szerinti is lehet. Ezek után felmentem a honlapra ahol rendeltem a hajtókart de csak angol menettel árulnak jis szabványosat. 1 szó mint 100, keresgéljek ilyen összeállítású középrészt, vagy ne.
Elõre is köszi a választ!
Üdv. Zsoldos Gergely
A Shimano és a Suntour eszerint a szabvány szerint gyártotta/gyártja a középcsapágyait, és létezik olaszmenetes is. Egészen véletlenül nekem is van egy ilyen (régebbi, nyíltcsapágyas rendszer) középcsapágyam, ha érdekel, küldj privátot.
Írta 2011. április 27. - 16:38
arra szeretnék választ kapni, hogy van e olasz menetes középcsapágy ami jis( japán szabvány) szerinti négyszög tengelyel rendelkezik? Mivel úgy jártam h rendeltem japánból 1hajtókart ami 4szög tengelyes, viszont nem illik a középrészemhez, igy jöttem rá hogy a négyszögtengely vég is többféle szabvány szerinti is lehet. Ezek után felmentem a honlapra ahol rendeltem a hajtókart de csak angol menettel árulnak jis szabványosat. 1 szó mint 100, keresgéljek ilyen összeállítású középrészt, vagy ne.
Elõre is köszi a választ!
Üdv. Zsoldos Gergely
Írta 2011. április 27. - 15:18
Ja azt tudom, csak arra írtam hogy 48-16al dobogókõ mászásnál beszélhetünk értelmes fordulatról?
nekem tavaly elõtt a hátsóváltó bowden szakadt el még a sík részen a dobogókõi hegyi idõfutamom. 53/39-12. nem volt olyan poén. fõleg a vége felé, amikor már kezd az ember elfogyni...
Írta 2011. április 27. - 14:57
Méghozzá brend nyú volt.
Egy régebbi Shimano Exage szett van az outimon, de ma vettem észre, hogy az egyik fékpofa hosszában megrepedt/félbetört. Milyen fékpofát vegyek hozzá (2.000 Ft/pár alatt)?
Írta 2011. április 27. - 14:01
Igen erre az útra gondoltam, amirõl kiskubai írt és ave térképet tett be. Amit mondani akartam, hogy legyenek bármilyen giga erõsek, az 5-600 méter már nem az a táv, amit csak úgy lendületbõl letol az ember.
Nem is lendületbõl mennek fel, hanem izomból. 2-2,5perces emelkedõ, hatalmas izmok, sok ATP, ennyit kibírnak. Mondok egy példát, ekkora emelkedõn engem is össze-vissza vernek olyanok, akiknek óránként 5-10percet adok ha hegyekrõl van szó.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. április 27. - 12:43
Írta 2011. április 27. - 12:33
egyébként campa honnan szerezhetõ be ? jól emléxem nem nagyon van itthó "komoly" forgalmazó .
(tom onlány bolt, csak melyik)
köszi
bikeexpress.hu

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére