Kénytelen-kelletlen, félve ugyan, de elfogadnám ezt a vékony támvillásat....

Sziasztok!
Letörtem a váltókarom egy Campa Veloce -a kar tõböl letört.
Lehet külön füleket kapni, vagy egy új pár váltókart kell majd vennem?
Igy fest:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Elvileg lehet, van külön cikkszáma (azt hiszem, hogy EC-VL029 [bal] v. EC-VL028 [jobb], de ez ellenõrzésre szorul), Campa kereskedõk meg tudják nézni és tudnak rendelni. A minap egy Centaur hátsó váltó huzalfeszesség-állító csavarját kerestem, az egyik kereskedõ lusta volt megrendelni, a másiknál viszont találtam. A Campa azzal dicsekszik, hogy pl. a váltókar javítható, ellentétben a Shimano-éval, de ha visszaolvasol, e Fórumon vannak még az utóbbira is képesek!
Emellett egyesével is lehet váltókart kapni, de a tört darab beszerzésével kezdeném. Ha ügyes vagy, magad is ki tudod cserélni, vannak jó szerelõs Campagnolo videok a Youtube-on.
Nekem is kattog mostansag renduletlenul valami, egyertelmuen kozepcsapagynak tunik, de biztos nem az.
Kormanyt kizartam, mert csak hajtas kozben jon elo.

ilyenem nekem is volt egy 105/9 váltóval. tökre azt hittem hogy az agy kattog, de a váltó volt.
100%, hogy a hatso valtobol jon a hang, es valoszinuleg szorulni fog a lanc, es ugyanazon a ponton, de egyszeruen nem tom beazonositani, hogy hol szorul...probaltam tobb fokozatot is, egymas mellett elhelyezkedo 7-8 szemet is vegigneztem, nem tunik problemasnak. Ugrani nem ugrik, rem idegesito
Tuti hogy a hátsóváltó irányából jön? Elõfordulhat, hogy az elsõváltó terelõkanala elállítódik és beleér a hajtókarba, annak is ilyen fémes kattogó hangja van. Esetleg ha nem patentszemes a lánc, lehet a felszerelésnél nem lett rendesen a helyére nyomva a csap. Milyen amúgy a menttapasztalatod a 11es Chorusszal? jól belõhetõ?