Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Kerék tömege tart a végtelenhez? :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Egy kis humor.. :)

http://fstatic1.renn...ge/IMAG0016.jpg
11:38:11 IM 2012

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Na ez az! Ezért nem szimpatikus nekem sem a mostani DA sem pedig az Ultegra szett. Összeségében én örülök, hogy még az egyel korábbi van a gépemen. De ez most rajtad nem segít.
Viszont az szinte biztos, hogy nem kell alátétezni, simán fel fog menni a normál 130-as tányér is, csak bután fog kinézni. A cross szezonban a cyclingnews-on elég gyakran mutattak be top versenyzõk gépeit és ott aki DA-val ment mindenkinél sima 48-as vagy 50-es tányér volt fent, íme:

The Outer Chainring Comes Courtesy Of Stu Thorne, Proprietor Of Cyclocrossworld.com. Photos | Cyclingnews.com

Más: A Girora próbálgatta Contador a hegyi szakaszokat és bizony elõkerült nála is a 34/32-es áttétel! (mondjuk õ pörget rendesen illetve ezt egy olyan szakaszon tenné csak fel aminek a vége 2 km murva brutál meredekkel, aszem a 15-ös szakasz, nem a Zoncolan)

Tudtok olyan boltot Magyarorszagon, ahol jelenleg elerheto egy Ultegra 6700-as hajtomuvel kompatibilis 52-es lanckerek?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Tudtok olyan boltot Magyarorszagon, ahol jelenleg elerheto egy Ultegra 6700-as hajtomuvel kompatibilis 52-es lanckerek?

Nekem van egy 52-es lánckerekem Exage 500-as hajtómûrõl, nem tudom jó e rá...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Bármelyiket fel lehet rakni rá, csak nem néz ki szépen, nem? Meg lehet hogy alátétezni kell hogy jó legyen a láncvonal. De olyan vastagságú és csatlakozású lánckereket a shimano-n kívül -szinte- tuti nem gyárt senki. És lehet hogy egy kis reszeléssel (nyilván a tányért, nem a kart...) felmegy rá bármilyen 130mm-es furatkörû tányér.

Stubán Ferinek a Sram RED karon volt 52-es duraace tányér, ott ugye nem voltak ilyen problémák...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem technikai, de biztos van akit erdekelhet ez a 2005-os interju.
Gilbert kapcsan jott elo, de persze Kimmage-tol nem meglepo, hogy inkabb a dopping temarol tudhatunk meg ezt-azt.

Caught in vicious cycle - Times Online

Nekem nem jelenik meg. Egyébként Armstrong ügyben mi a helyzet?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem technikai, de biztos van akit erdekelhet ez a 2005-os interju.
Gilbert kapcsan jott elo, de persze Kimmage-tol nem meglepo, hogy inkabb a dopping temarol tudhatunk meg ezt-azt.

Caught in vicious cycle - Times Online

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Van ennel vekonyabb anyagu sapkam is, de nyaron is jo nekem.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
mennyire pamutos?
elég sûrû ahhoz hogy a kívül tartsa az esõt?
vagy inkább laza jól szellõzõs?
nyárra fehérben inkább utóbbira lenne szükségem...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>fehér WChamp
Ez a mindennapi satyekom nekem is, tud mindent amit kell, es birja a gyurodest rendesen.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Lehet ilyen sapkákat kapni, de én sokszor csak azt hordom sisak nélkül.
Nézz itt körbe itt a legnagyobb a választék:
Rob4bike

a Retro Castellirõl azt érdemes tudni, hogy egy mosás, és kb 2 hét használat után megadja magát a gyári gumírozás...
egy varrónõnek ezt a hibát megoldani mondjuk fél óra....csak hát, ennyi pénzért mást várna el az ember..
az anyaga viszont szerintem nagyon jó! esõben a hajam nem lesz alatta vizes, cserébe melegben nem szellõzik, õsszel-tavasszal tök jó bukó alá.én sildel elõre hordom felhajtva, de nem nyomja hátra a bukóm, ha hegyen felfelé a szemedbe tûz a nap, nincs is jobb mint lehajtani az ellenzõt..:)
melóba járni is ezt használom, ha esik lehajtom a sildet és a szemüvegem nem lesz cseppes, ami elég zavaró tud lenni

és a kínálatot elnézve, egy fehér WChamp, vagy egy 7-ELEVEN sapira beruházok szülinapomra..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Legfontosabb kulonbseg, hogy magasabban van a kozepcsapagy. (hogy ne erjen le a pedal a dontott kanyarokban kisebb temponal sem)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Amúgy a pályaváz, amit fixikhez is használnak, meg ugye pályakerékpárok stb >.< és z outi között mi a geo különbség? Láncvilla rövidebb a pályavázaknál? Azon kívül, hogy a papucs milyen (csúszó, vagy nem).

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Thumbnail Gallery Photos | Cyclingnews.com

megõrülnék ezektõl a fékkarfogásoktól, nem vmi kényelmes :-)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Amúgy Hercehurca, csepel bolt, Rákóczi térnél (?) 4-6 vonalán, meg ilyen boltokban lehet kapni ezeket a 'futár sapikat'.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
gandros, kösz a linket. Valóban nem kicsi a választék. Amúgy én is sisak nélkül gondoltam hordani, elég hamar fázik a fejem.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

sziasztok,

beszállhatok a rendelésbe (+postaköltségbe)?

Hello!

Ugyan a topicjában meg lett említve, de még nem késõ. Írj gyors egy emailt a kiskubai(KUKAC)gmail(PONT)com címre azzal hogy mit akarsz, és kapod válaszlevélben hogy hova utald az árát. Átvenni személyesen budapesten lehet, vagy postázom.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Érdekes, hogy a Force szett 719 euro 172,5mm-es hajtómûvel (53-39 - 11-28), viszont 175 mm-es hajtómûvel (ugyanilyen sor osztással) 799 ajró :o

Még egy egyszerû országútis kérdés, itthon kapni olyan kis sisak alá is felvehetõ sapkát (mint a baseball csak rövidebb simli) és ha igen hol? 1-2ezer forintos terméket nem rendelnék ebay-rõl.

Lehet ilyen sapkákat kapni, de én sokszor csak azt hordom sisak nélkül.
Nézz itt körbe itt a legnagyobb a választék:
http://www.rob4bike....bdebf8bc2c5dd45

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Érdekes, hogy a Force szett 719 euro 172,5mm-es hajtómûvel (53-39 - 11-28), viszont 175 mm-es hajtómûvel (ugyanilyen sor osztással) 799 ajró :o

Még egy egyszerû országútis kérdés, itthon kapni olyan kis sisak alá is felvehetõ sapkát (mint a baseball csak rövidebb simli) és ha igen hol? 1-2ezer forintos terméket nem rendelnék ebay-rõl.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"