Nem. Minimális a különbség kopásban.
Viszont kevésbé rohad szét a rozsdától.

Nem. Minimális a különbség kopásban.
Bír egy XTR lánc kétszer annyit mint egy Sram PC-951?
A sebesség mindent megold.
nem, vilagos volt ez, erre irtam, hogy shimano (tehat nem patentos) lancot en magam nem szivesen bontok meg. lehet persze hogy nincs ezzel gond, de sztem minden ilyen bontas gyengiti a mar osszeerett szerkezetet, es magaban hordja a lancszakadas kockazatat.
A sebesség mindent megold.
Akkor félre értettetek az 1000 km láncot nem dobom ki hanem bekerül a vetésforgóba. Így 3-4 lánc van egy soron felváltva kb 1000 km ként csereberélve.
a sorok többsége most is acél, (legalábbis a lánckerekek, a tartóbak lehet alu) még a felsõkategóriások is. némelyiknél néhány lánckerék titán.Gondolom a hajtómû és a lánckeréksor is acélból volt igaz? Na azért nem kopott el annyira nekem is volt sokat futott acél lánckeréksorom régen. )
miért is jó ha cseréljük a láncot 1000km ként?
RAUH-Welt
B E G R I F F
ennél olcsóbban nem hiszem, hogy megúszodHali!
Meg lehet oldani valahogy költségkímélõen egy XT hajtókar 2 tányérossá való átalakítását. Persze azon kívül, hogy leszedem a kistányért. Lehetne rendelni 64-es furatkörrel lánctányért, de vmi olcsóbb megoldást szeretnék találni. Csak úgy emlékszem, hogy itt alakítottak már át Xt-t úgy, hogy beljebb is került a nagy lánctányér.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mondjuk lehet éppen azért van megadva a max nyomaték amivel meglehet húzni.
Nekem is 770 es van a bringán de semmi baja nem kapkodja a láncot és nem kopik túl gyorsan. Szerintem felesleges az xt lánc inkább legyen olcsóbb csak cserélgesd 1000km-n ként (persze ez felhasználó függõ és idõjárás függõ is).
Mondjuk van 580 as Lx m is azzal se volt semmi baj és az olcsóbb is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ÖÖ lehet egy kicsit félreértettük egymástszerintem kb. mindenki úgy csinálta, hogy a nagytányért vette le és a kicsi és a közép maradt. nálam maradt alul a 22, középre meg szereztem salától egy slx 36ost .) meg kapott egy rockringet 10dollárért.
Hali!
Meg lehet oldani valahogy költségkímélõen egy XT hajtókar 2 tányérossá való átalakítását. Persze azon kívül, hogy leszedem a kistányért. Lehetne rendelni 64-es furatkörrel lánctányért, de vmi olcsóbb megoldást szeretnék találni. Csak úgy emlékszem, hogy itt alakítottak már át Xt-t úgy, hogy beljebb is került a nagy lánctányér.
Próbáltam használni a fórum keresõjét, de nem találtam választ a kérdésemre.
labidani