A 2 csavar arra szolgál, hogy beállítsad a végállásokat. Tehát a legkissebb és legnagyobb fogaskerékre, hogy még véletlenül se tudjál túlváltani rajtuk, tehát vagy a küllõk közé vagy pedig a vázhoz leessen a lánc.
Továbbá található 1 bowden állító csavar (legalábbis a jobbakon van ) amivel a poziciót tudod pontosra beállítani az aktuális sebességre. Ilyen bowdenállító lehet a váltókarnál is. Egyik gyártó így csinálja, a másik úgy ... de lehet hogy mind2 megtalálható 1szerre ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Indította
Cybe
, 2003. július 27. 12:04
Írta 2003. július 27. - 12:32
Írta 2003. július 27. - 12:04
Üdv!
Régebben olvastam itt egy cikket (hátsó) váltó beállításáról, a rajta található két csavar segítségével, de most nem találom, és elfelejtettem, melyik csavar mit is csinál pontosan, és szükségem lenne rá. Ha vki segítene nekem azt megköszönném!
Minden jót!
Régebben olvastam itt egy cikket (hátsó) váltó beállításáról, a rajta található két csavar segítségével, de most nem találom, és elfelejtettem, melyik csavar mit is csinál pontosan, és szükségem lenne rá. Ha vki segítene nekem azt megköszönném!
Minden jót!