ez jó hír. s akkor ez is eldõlt
már csak vmi 38-as tányér kell
26-os meg valami trekkingrõl..
meg pénz egy montira

ha nem felejtem holnap nyomok neked egy képet róla élõben.Elvtársak !!
a 2tányéros slx hmû ami gyárilag 36/22 + guard. a bg "alá" befér vajon 38-as tányér, vagy rá van passzítva a 36-osra ?
köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hali olyan kérdésem lenne hogy a középcsapágy menet átmérõ az minden binyónál megegyezik?
Nekem régi hagyományos golyóskosaram van középen ezt szeretném valami monoblokkra kicserélni de nem tudok a méréshez hozzá fogni.Nem tudom merre hogyan hány méter.
Minden segitséget elõre is köszönöm.
Igen, de nem fog szépen illeszkedni a karokhoz, azaz lesz egy kis perem. Ha designmániás vagy, mint pl én, akkor ez elfogadhatatlan.
Az új tíusú RF tányérok viszont szépen klappolnak.
04-es XT hajtómûre jó lesz ez? Middleburn Chainring Middle | Buy Online | ChainReactionCycles.com 34t változat.
Egyszerûen képtelen vagyok középtányért használni, mert akkor hátul ugrál a lánc a fokozatok között, terhelésnél meg aztán végképp lehetetlen. Elkopott volna a középtányérom?
"just chillin killin"
pedig többet érsz azzal, ha két láncot használsz.Hát a terv az az hogy hajtom a 105-ös lánccal még meg nem nyúlik 1 százalékot aztán pedig Dura-Ace láncot akarok rádobni.Most is azt kellett volna vennem csak elügyetlenkedtem.
Azért vagyok kíváncsi hogy mennyit bír a 105-ös mert attól csakis többet bír a DA? Remélem a DA lánc kibír egy szezont.
Azért akarok egy láncot használni mert nincs ihletem cserélgetni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu