Ha te akarod csinálni akkor legyen nálad egy láncbontó szerszám,és egy fog.sor leszedõ különben nem fog menni 
Amit kinéztél (lánc,fogs.) az teljesen jó bár én tuti sramot vennék láncból,nekem eddig akármilyen simano láncom volt mindig elszaggattam. persze kinek a pap kinek a ...
Sajnos a lánccal együtt kopik a fogaskerék is,szóval ha meg akarsz még egy utat spórolni a bringaboltig,akkor inkább vedd meg azt is,mert biztos,hogy kelleni fog.
Köszi srácok az infót!
Hát ja, láncot már szedtem szét, az csak menni fog, fogaskereket még nem szedtem le, az majd elvállik. Mindenesetre abban megerõsítettek ti is hogy fogascsere az majdnem 100, hogy kell. Rendelem is.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de ha már alkatrészt rendelek webshopban, akkor egy új pedál is elkelne nagy nyári túrák elött. Ezért kérdeznék.Taposós, városi, lapos megoldás kellene ami nem szedi szét az esetlegesen munkábajárós "makkosomat" se. Ezek a freeride-ok masszív, alu testüeknek tûnnek de gyanúsan olcsóak:
BIKEFUN JUMP PEDBIKEFUN COMFORT PED Van bármi méretbeli szabványbeli különbség a pedál felrakásánál? Nehogy szart vegyek neten.
Nagyon köszönöm.