1, nem
ilesmi kell
-- Bikemarket.hu -- IceToolz
[/url]
ez a legjobb szerintem, igaz kell hozzá a racsnis kúcs.....viszont beszoptam vele mert az átütõs CL-es agy záróanyájához a Tamaska által linkelt jó csak
1, nem
ilesmi kell
-- Bikemarket.hu -- IceToolz
[/url]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszönöm,
Szerintem az én igényeimhez ez lesz.
Shimano Deore 2010 (FC-M590) 48/36/26 lv (Hajt
Standard monokihajtoval és hajtokarleszedövel be tudom majd szerelni?
Illetve annyira nem tiszta, láncvédõ ezen alapbol van ugye?
Szisztok,
Crosstrekemen a jelenlegi hajtómû van.
TRUVATIV ISOflow Power Spline (48x36x26T)
Monoblokk majd mindegyik online boltban "nem rendelhetö" státuszban van, ha cserélném az egészet egy komolyabbra, akkor mit ajánlanátok?
Tudom, kinek a pap, kinek a papné, de pl érdemes már inkább integráltban gondolkoznom hobbyzásra?
ja és 48x36x26 tányérokkal alig látok valamilyet
Elõre is köszi
Sunrace M93 R9
Van errõl a váltókarról tapasztalat, teszt?
A lánctányér van elkopva. Új lánc felrakásánál jelentkezik ez a jelenség, azt jelenti, túl sokat mentél a régi lánccal, az megnyúlt és kicsinálta a kistányért. Ha egy haverod megkéred, hogy menjen el elõtted a bringával kistányéron, bal oldalról látni fogod, hogy a tányérról nem válik el a lánc a legalsó ponton, hanem egy kicsit tovább viszi, mintha egy kicsit ragadna. Ha most visszaraknád a régi láncod, minden szépen futna. Csak az meg az új fogaskoszorún ugrálna. Ha sima egyenes a kistányér, nincsenek benne mindenféle furmányos fogazások, váltást segítõ recék, formák, akkor megpróbálhatod, hogy megfordítod. Vagy veszel egy újat.
A lánctányér van elkopva. Új lánc felrakásánál jelentkezik ez a jelenség, azt jelenti, túl sokat mentél a régi lánccal, az megnyúlt és kicsinálta a kistányért. Ha egy haverod megkéred, hogy menjen el elõtted a bringával kistányéron, bal oldalról látni fogod, hogy a tányérról nem válik el a lánc a legalsó ponton, hanem egy kicsit tovább viszi, mintha egy kicsit ragadna. Ha most visszaraknád a régi láncod, minden szépen futna. Csak az meg az új fogaskoszorún ugrálna. Ha sima egyenes a kistányér, nincsenek benne mindenféle furmányos fogazások, váltást segítõ recék, formák, akkor megpróbálhatod, hogy megfordítod. Vagy veszel egy újat.Sziasztok
Tegnap cseréltem fogaskoszorút (sram PG970 11-34) és láncot (sram PC971) a bringámon. Mai tekerésen elõjött, hogy a váltó (sram x.9) folyamatosan bólogat elõre-hátra, ha elöl a kis lánctányéron hajtok. Ez csak nagyobb terhelésnél jön elõ, laza tekeréskor és a többi lánctányéron egyáltalán nem jelentkezik. A hajtómû Truvativ Firex 3.3 kb. 6000 km van benne nagyrészt terepen nagy terheléssel (90 kg vagyok).
A lánctányér kopására tippelek, de légyszíves erõsítsetek, vagy cáfoljatok meg ebben mielõtt lecserélném.
Köszi
vehetsz 8/9sebesseghez valo hatso agyat [barmi ami modern es kazettas az ilyen] es egy hezagolo gyuruvel felrakhatsz ra egy 7es fogkoszorut. es akkor csak kerek volt cserelve, a valtasod maradhat a regi.
Az új lánc a régivel azonos hosszúságúra lett méretezve?
Sziasztok
Tegnap cseréltem fogaskoszorút (sram PG970 11-34) és láncot (sram PC971) a bringámon. Mai tekerésen elõjött, hogy a váltó (sram x.9) folyamatosan bólogat elõre-hátra, ha elöl a kis lánctányéron hajtok. Ez csak nagyobb terhelésnél jön elõ, laza tekeréskor és a többi lánctányéron egyáltalán nem jelentkezik. A hajtómû Truvativ Firex 3.3 kb. 6000 km van benne nagyrészt terepen nagy terheléssel (90 kg vagyok).
A lánctányér kopására tippelek, de légyszíves erõsítsetek, vagy cáfoljatok meg ebben mielõtt lecserélném.
Köszi
véletlenül nem rozsdás a láncod esetleg meg lehet tekeredve